17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Fanatik'in haberine göre; Dünden beri midesinde kramplar olan ve zaman zaman kusan Dirar'ın durumu maç saatinde belli olacak. Dirar oynamazsa Alper Potuk ilk 11'de yer alacak.

GG yok ama ayni haberler cikiyor :D

Israrla anlamak istemeyen arkadaslar var

3-4-3 oynayacak olsak 4'lunun solunda tolga degil Rodrigues,linnes veya lato olur.

Denayer oynuyorsa sol bek oynar bu kesin

Bence yanlis bir tercih olur solda lato'nun oynamasi hucum anlaminda daha iyi olur

Top bizdeyken Fernando stoperlerin araya girdiginde anlarsiniz zaten 3'lu oynamadigimizi

Fenerbahçe balı devreye girmezse kazanacağımızı düşünüyorum.Özellikle daha önce alamadıkları Belhanda ve Feghouli nin golleriyle kazanmamızı çok istiyorum.Bir de fener zenci sever mottosunun devamı için Gomis in de gol atmasını isterim.

Lenovo TB3-710F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DMvlO3pX4AA3BCn.jpg

Anladigim kadariyla aykut denayer'in sol bek oynayacagini duyunca alper oynayacak diye haber yaptiriyor

Aslında Tolga yerine Lato veya Linnes olsa anlam verebilirim bu 3'lü işinede Tolga orada çok kötü duruyor

Aşırı rahatlık vardı üstümde muhtemel kadroyu görünce tadım kaçtı umarım medya yanılır ya da biz yanılırız yine çıkar çatır çatır oynar ezer geçeriz.

evren göze göre de 3-4-3 cıkıyoruz başımıza iş açacak tudor illa

en son 2012 süper final zımbırtısının son maçında bu kadar heyecanlıydım.

Kemik seslerine, üstlerine kabus gibi çökmeye son 3 saat 12 dakika...

⭐⭐⭐⭐

1.70
3.20
3.30

Iddaa oranlari bunlar.
Resmen beraberlik ihtimali ile sikecilerin galip gelme ihtimalleri ayni.
Bu kadar sacma bir oran gormemistim.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Geri
Üst Alt