17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

bu maçı ve trabzon maçını alırsak devreyi lider bitiririz,ayrıca basının yarattığı büyük maç oynasınlar da görelim algısı biter...devre arası da 2-3 transfer ile şampiyon oluruz

DMZ-6ocXcAALCpS.jpg

geçmiş dönemlerde olsaydı bu istatistiklerin bir önemi yok derdim. Ama şuan takımın çoğu yabancı oyuncu olduğu için strese falan gireceklerini sanmıyorum.
Takımımızda aşırı motivasyon da beklemiyorum. belki karşı tarafın son şansı olduğu için prim verilerek motive edilmiş olabilir ama kadro genelinde üstün olduğumuz için fazla zorluk beklememeliyiz

Giuliano: "Galatasaray galibiyeti bizi yukarı çıkarır. Rakibimizin önemli maçları başlayacak. Bana göre beraberlik de çok kötü değil."

Giuliano: "Galatasaray galibiyeti bizi yukarı çıkarır. Rakibimizin önemli maçları başlayacak. Bana göre beraberlik de çok kötü değil."

Maçı soğutmak için ellerinden geleni yapacaklar, bu belli. Beraberlik yeter şeklinde çıkacaklar, daha şimdiden belli.

bu hafta çabuk geçti sanki

kaldı 4...........

bjk dün cl kazanmis kimse konusmuyor ama
hangi kanali acsam derbi var
iste bu yüzden hep ücüncü büyük olacaksiniz iste

şahsımı bundan daha fazla gaza getiren başka bir video yok , bu nasıl bir senkronizasyondur

YouTube

Maclari sabirsizlikla beklememizi saglayan teknik heyet ve futbolcular insallah bu maci da alacak

Mac sonunda oyuncular ve tribundeki taraftarin birlik ve beraberlik icerisinde kutladigi bir galibiyet istiyoruz

Macı alırsak iyice havaya gireriz bu hava ile hamsilere de çakarız
Aksi durumda strese girebiliriz
Ama alacagimizdan şüphem yok
#Çakacağız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maçı alırsak Bjk-Ts-İbb deplasmanları toplamından alınacak 3 puan bile tolere edilebilir duruma gelir.Şikeciler büyük ihtimal geri yaslanıp şansa bala bi gol bulmaya çalışacaklar ilk golü erken bulabilirsek dirençleri kırılır orta saha/savunma zaafları ortaya çıkar.Hakem abuk subuk işler yapmazsa rahat kazanırız diye düşünüyorum

Maçı kafamda oynuyorum arkadaşlar 15. dakikadayız 1-0 oldu. Galibiz.

Bugunun antrenman resimlerine bakarsak:

Lato ilk 11, Linnes yedek
Serdar Aziz ilk 11, Denayer yedek
Selcuk yedek

Bugunun antrenman resimlerine bakarsak:

Lato ilk 11, Linnes yedek
Serdar Aziz ilk 11, Denayer yedek
Selcuk yedek

Latonun 11 olduğunu nasıl anladın twitterdaki resimlerde göremedim ben iki oyuncuyuda
Edit:Facebooktaki resimlerden anlaşılıyormuş

Son düzenleme:
Tudor hocam Linnesi silmiş yaw neden böyle oldu

Linnes mı daha iyi,
Latovleci mı daha iyi,

Halen çözemedim.

Geri
Üst Alt