17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Turgay Demire göre bizim takım hiç büyük maç oynamamış tecrübesizmiş. Hiç seyirci baskısına girmemişiz. Fener bir kaç adım öndeymiş.

Valla artık küfür bile edemiyorum. Bu kadar bilgisiz, cahil, futboldan bihaber yorumcular oldukça türk futbolundan bir b.k olmaz

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Turgay Demire göre bizim takım hiç büyük maç oynamamış tecrübesizmiş. Hiç seyirci baskısına girmemişiz. Fener bir kaç adım öndeymiş.

Valla artık küfür bile edemiyorum. Bu kadar bilgisiz, cahil, futboldan bihaber yorumcular oldukça türk futbolundan bir b.k olmaz

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onlarla da 11 puan fark olacakya ondan korkuyorlar. Başak bunlara çakarsa iş bitiyor kazanmamız durumunda.

Yenersek 25 puan

1 rakibini kaosa sürükleme (11) puan fark

Ertesi gün bjk-başak maçı 11 puan fark bjk'ye sinir stres içinde o maça çıkarlar puan kayıpları muhtemel.

Ertesi hafta o moralle bi dünya puan farkı attığımız trabzon'a gidiyoruz. Kazanmak için oynayacaklar arkada bekle fazla kasma kontra ile 1-2 gol tıka

Neresinden bakarsan bak bu maç inanılmaz kritik bir maç, sezonun en kritik maçı kopuş maçı.
Tadımı yerle 1 eden tarzda analiz olmus

2ba027f4bd997ef4fb2eb739ba7c29cc.jpg

kendi sahanda oynadığında maçın sakin geçmesi değil gerilmesi işine yarar,baskı kurup tansiyonu yüksek tutmalısın. sakin olunması gereken yer kadıköy deplasmanı lütfen yanlış algı oluşturmayalım.

fener her zaman gergin atmosferlerden kazançlı çıkmıştır. belhanda , ndiaye kırmızı görme ihtimali yüksek adamlar . kırmızı yersen hem maç gider hem de zorlu fikstüre eksik devam edersin .çoğu oyuncunun ilk 11 alternatifi yok . bizim puana ihtiyacımız yok fenerin var. beraberlik için geliyorlar oyunu geriden kabul edip kontra kollayacaklar.
inşallah tudor senin gibi düşünmüyordur yoksa yanarız

her zamanki oynadigimiz oyunu oynarsak kazaniriz

farkli seyler denersek muhtemelen puan kaybi yasariz

önemli olan ilk dakikalarda fenerli oyuncularin psikolojisini bozmak

bu konuda taraftarin rolü de önemli

33 euro mu o ne be

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Josef: Soldado'ya bu maçın Bjk maçıyla kıyas kabul etmeyecek kadar önemli bir maç olduğunu söyledim

Geri
Üst Alt