17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Var ya aspordaki fbli muhabirler çatlıyor. Bir tane fbli muhabir de biz bokuz kokuyoruz demiyor . Fb kazanır diyorlar ya hahah . Mehmet emin diye fbli bok fb galibiyeti yakın diyor . Ya malatya berabere kalsaydı acaba böyle.l konuşurlar miydi hic sanmıyorum. Umarım farklı kazanırız da kıç olarlar fbli muhabirler.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

A spor denen ne idüğü belirsiz kanal feneri amma yalıyor. Bir kaç tanede yandaş bulmuşlar dersin Galatasaray değil de Fenerbahçe 8 puan önde. D smart olmasa silecem kanalıda. Ntvspor bile bu kadar yandaşlık yapmıyor.

Zamanında çok koymuşuz nasıl ağlıyor medya
Galatasaray yenecek korkusu deli ediyor bunları

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Puan farkı 11 olursa konuşacak bişey kalmayacak,FT ile şampiyon olduğumuz dönemde 9 puan öndeyken sırf "heyecan" gelsin diye saçma salak playoff uygulaması getirmişlerdi,şimdi de lig erkenden kopmasın diye tabiki fenerin kazanmasını isteyecekler.

Kazandığımız anda bunlarınn şampiyonluk şansı %5e falan iner hakem katliamı görürsek şaşırmam açıkcası.Şikecilerin puan alması için ince ince doğranacağız maç içinde.

arkadaşlar kesinlikle doğru bilgi veriyorum dedem kadıköy'de pilavcı bugün josef ve janssen yanına gelmiş josef demiş bana bir porsiyon pilav ver janssen de bir porsiyon yetmez 2 olsun deyip göz kırpmış dedem tabii çakmış davayı pilavlari verdikten sonra fenere 2-0 skor oynamış sizde kaçırmayın derim

Oranların düşmesi gerek. Bu tarz şeylere hiç inanmayan biriyim ama bu maçın önemi çok fazla her şekilde sonucun bizim lehimize olmasını istiyorum. İddaa filan boş işler tabi bam bam bam yenmemiz lazım ama eğer bi oyun çevrilirse iddaaya atlarım. En alttaki gibi olması dileğiyle...

25.10.2015 Fenerbahçe 1 - 1 Galatasaray 1,70 3,30 3,20

03.12.2016 Barcelona 1 - 1 Real Madrid 1,70 3,30 3,20

27.04.2017 Manchester City 0 - 0 Manchester United 1,70 3,20 3,30

24.03.2012 Chelsea 0 - 0 Tottenham 1,70 3,20 3,30

11.11.2012 Chelsea 1 - 1 Liverpool 1,70 3,20 3,30

22.03.2014 Chelsea 6 - 0 Arsenal 1,70 3,20 3,30

Puan farkı 11 olursa konuşacak bişey kalmayacak,FT ile şampiyon olduğumuz dönemde 9 puan öndeyken sırf "heyecan" gelsin diye saçma salak playoff uygulaması getirmişlerdi,şimdi de lig erkenden kopmasın diye tabiki fenerin kazanmasını isteyecekler.

Playoff lig başlamadan gelmişti ortasında değil,niye ısrarla bu yanlış bilgi veriliyor anlamam.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Oranların düşmesi gerek. Bu tarz şeylere hiç inanmayan biriyim ama bu maçın önemi çok fazla her şekilde sonucun bizim lehimize olmasını istiyorum. İddaa filan boş işler tabi bam bam bam yenmemiz lazım ama eğer bi oyun çevrilirse iddaaya atlarım. En alttaki gibi olması dileğiyle...

25.10.2015 Fenerbahçe 1 - 1 Galatasaray 1,70 3,30 3,20

03.12.2016 Barcelona 1 - 1 Real Madrid 1,70 3,30 3,20

27.04.2017 Manchester City 0 - 0 Manchester United 1,70 3,20 3,30

24.03.2012 Chelsea 0 - 0 Tottenham 1,70 3,20 3,30

11.11.2012 Chelsea 1 - 1 Liverpool 1,70 3,20 3,30

22.03.2014 Chelsea 6 - 0 Arsenal 1,70 3,20 3,30

2015'te Fb'nin bizi 1-0 yendiği maçta da 1.70.

Playoff lig başlamadan gelmişti ortasında değil,niye ısrarla bu yanlış bilgi veriliyor anlamam.

2015'te Fb'nin bizi 1-0 yendiği maçta da 1.70.

1,70 3,50 3,10 'miş o zaman oranlar, hangi maça baktıysam ev sahibi kazanmış o oranlarda.

1,70 3,50 3,10 'miş o zaman oranlar, hangi maça baktıysam ev sahibi kazanmış o oranlarda.

İyi de attığın maçlarda da 3.20 3.30 da değişen ki,kimisinde beraberliğe kimisinde deplasmana vermişler o oranı.

Ayriyeten oranlar 1.85'ten 1.70'e düştü zaten,daha da düşmez sabit kalır böyle.

Medya istediği kadar fb yi yalasın maçı her türlü biz alıcaz derbilerin favorisi olmaz diyolar ama yanlış oda bariz favori biziz hemde çok fena ağır basıyoruz.

1.Taraftar ligin 1.maçından beri takıma inanan ve sahip çıkan bir taraftar var yıllar sonra full + full olacak 50 bin kişi çok ağır basıcaz çok inleticez stadı.

2.Kadro kalitesi olarak çok ağır basıyoruz gomis , muslera , maicon , mariano , fernando , feguli fb de yok bu tip oyuncular kalitelerini anadolu maçlarında gösteriyolar ama bu maç pik maçları olacak ozanla , hasanla , josefle savunamazlar isteselerde.

3.Form durumumuz çok iyi kolay kolay pozisyon vermiyoruz ve çok fazla pozisyona giriyoruz milli ara dönüşleri hariç o maçlarda sıkıntı yaşıyoruz karşımızdaki takım ise malatya ve alanya maçı hariç iyi top oynamadı kör topal maç alan bir takım.

4.Psikolojik üstünlük rakip fb 8 puan geride önde basmasalar bile dikkatli olalım beyler aman gol yemiyelim diyecekler ve stres yapacaklar çok fazla , bir maça gereğinden fazla önem vermek her zaman olumlu olarak yansımaz çok bariz belli olacak.

2011 2012 deki maçın kopyası olacak bu yorumu favorilere alın maçtan sonra görüşelim :hat:

İyi de attığın maçlarda da 3.20 3.30 da değişen ki,kimisinde beraberliğe kimisinde deplasmana vermişler o oranı.

handicaplı galibiyete yüklü bir miktar atacağım.

Evet onlara dikkat etmemişim. Kesin olucak demedim zaten. Ben ihtimalleri yok etmeye çalışıyorum :D 6-0 biten maç da var sonuçta.

Evet onlara dikkat etmemişim. Kesin olucak demedim zaten. Ben ihtimalleri yok etmeye çalışıyorum :D 6-0 biten maç da var sonuçta.

Değerlendirme yaparken hangi taraf bahsine oynayacaksan onun oranına bak,zaten eskisi gibi belli bir standart yok değişken olabiliyor çoğu zaman oranlar.1.70'te doğrusun berabereler var ama galibiyetler de var.

handicaplı galibiyete yüklü bir miktar atacağım.

Bence tutar gibi duruyor da,iddaaya zerre güvenim yok.

Geri
Üst Alt