17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Linnes oynamalı, sağdan Mariano soldan Linnes'in bindirmelerine çok ihtiyacımız olacak.

Önde baskıyla başlayacağımızı düşünüyorum, fenerin baskı yiyince oyun kuramadığını sağır sultan bile duydu. Valla Feghouli Belhanda gomis ndiaye bu maçta parçalayacak gibi hissediyorum. Fernandoyu hiç demiyorum o zaten benim için takımın beyni. Terimli ilk sezondaki maç gibi bir maç bekliyorum

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1. devre sonu ve 2. devre başlarına dikkat etmek lazım. Aykut'un yapacak hiçbir hamlesi olmasa bile oralara bi atımlık barut mutlaka bırakıyor.
Rölanti rölanti devreye gireyim diye bekleyen takımlara çok gol attı devre sonları.
Önemli.

Whoscored (geçen hafta Konya maçının skorunu bilmişlerdi) skor tahmini olarak;

3-1'e %40
4-0'a %20
2-0'a %20
1-2'ye %20 ihtimal vermiş.

Maçın adamına %40 oranında Bafetimbi Gomis'i göstermişler.

Merhaba Onur, belirttiğin siteyi ben de takip ediyorum ancak bu ihtimal dağılımını göremiyorum. Benim gördüğüm geçen haftaki tahminin 1-1 olduğu.

Bu hafta da 2-2 tahminini görüyorum.

Nerede bulabilirim bu bahsettiğin dağılımı?

7 tane sallariz

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O haberde bir yanlislik var bence

3-4-3'un orta saha kanatlari tolga mariano yazmislar

Denayer bu sezon bazi maclarda sonradan oyuna girdi ve sol bek oynadi,en son konya macinda serdar girince lato'nun yerine denayer sol Beke gecmisti

Belli ki tudor denayer ile sol bekte baslayacagi icin veya Skoru bulduktan sonra alternatif bir plan olarak denayer'i Sol Beke alacagi icin idmanda denemis

Olasi puan kaybinda liderlik tehlikeye girer.kimse berabere kalsakta onemli degil filan demesin.onumuzde ts basaksehir bjk deplasmanlari var. 0 puanla donsek kimse sasirmaz.o yuzden psikolojik olarak herkesin onune gecmek istiyorsak eze eze yenmeliyiz

O haberde bir yanlislik var bence

3-4-3'un orta saha kanatlari tolga mariano yazmislar

Denayer bu sezon bazi maclarda sonradan oyuna girdi ve sol bek oynadi,en son konya macinda serdar girince lato'nun yerine denayer sol Beke gecmisti

Belli ki tudor denayer ile sol bekte baslayacagi icin veya Skoru bulduktan sonra alternatif bir plan olarak denayer'i Sol Beke alacagi icin idmanda denemis

böyle bisey diyorsun sanirim

muslera
mariano maicon serdar denayer
fernando n'diaye
feghouli belhanda tolga
gomis

böyle bisey diyorsun sanirim

muslera
mariano maicon serdar denayer
fernando n'diaye
feghouli belhanda tolga
gomis

Aynen Bunu dememistir büyük ihtimal ilk 11 veya alternatif plan

Konya macinda serdar oyuna girince lato'nun yerine denayer sola gecmisti,yine ayni sekilde bursa ve kasimpasa macinda da sol bek denendi

Ben lato'nun oynamasini isterim sahsen

Bu maçı kazanma şansımız yüzde 20 falan bana göre.

Beşiktaş ve Fener'e 8 puan fark attığımız şu sıralamada kaybedersek çok büyük bir kayıp olmayacak.
Bu yüzden takıma ve Tudor'a cephe almamak çok önemli.

Beraberlik yeter.

Bu nasil ezikliktir fener karsisinda anlamadim gitti. fenerden 30 kat daha iyi bir takima sahibiz bu sene butun istatistiklerde ondeyiz. Kendi evimizde 55.000 galatasaray taraftari onunde oynayacagiz. Nasil oluyorda bir Galatasaray taraftari bu maci kazanma ihtimalimiz yuzde 20 falan diyebiliyor anlayamiyorum gercekten. Evet fener bizi defalarca sacma sapan sekilde yenmistir dogru ancak bu maci kazanma ihtimalimiz yuzde 20 nin cok cok uzerinde.

Aynen Bunu dememistir büyük ihtimal ilk 11 veya alternatif plan

Konya macinda serdar oyuna girince lato'nun yerine denayer sola gecmisti,yine ayni sekilde bursa ve kasimpasa macinda da sol bek denendi

Ben lato'nun oynamasini isterim sahsen

diyelim tudor söyle bisey yapti:

------------muslera------------
--maicon fernando serdar---
mariano n'diaye selcuk tolga
-----feghouli---belhanda-----
-------------gomis--------------

ne yaparsin?

Bu nasil ezikliktir fener karsisinda anlamadim gitti. fenerden 30 kat daha iyi bir takima sahibiz bu sene butun istatistiklerde ondeyiz. Kendi evimizde 55.000 galatasaray taraftari onunde oynayacagiz. Nasil oluyorda bir Galatasaray taraftari bu maci kazanma ihtimalimiz yuzde 20 falan diyebiliyor anlayamiyorum gercekten. Evet fener bizi defalarca sacma sapan sekilde yenmistir dogru ancak bu maci kazanma ihtimalimiz yuzde 20 nin cok cok uzerinde.

Su kadrolari al fb stadinda oynat , fb nin galibiyet sansi 20% nin altinda kalir

diyelim tudor söyle bisey yapti:

------------muslera------------
--maicon fernando serdar---
mariano n'diaye selcuk tolga
-----feghouli---belhanda-----
-------------gomis--------------

ne yaparsin?

Eyvah Mac zora girdi derim

Tolga selcuk'un yerinde,solda ise linnes veya lato olsa her hafta kazandigimiz dizilis ile cikmis oluruz

Top bizdeyken dizilis bu arada

Selcuk bence oynamamali

Bizim taraftar bir yandan büyük takımız şöyle winnerız böyle winnerız diyip duruyor. Sonra ne zaman büyük maç gelse bir eziklik içine giriyor.

Yahu bırakın şu gerginliği biraz sakin olun. Futbolda her sonuç var ama büyük ihtimal yener geçeriz.

Bizim taraftar bir yandan büyük takımız şöyle winnerız böyle winnerız diyip duruyor. Sonra ne zaman büyük maç gelse bir eziklik içine giriyor.

Yahu bırakın şu gerginliği biraz sakin olun. Futbolda her sonuç var ama büyük ihtimal yener geçeriz.

Iste hasret kaldigimiz nokta atisi yorum

Gazetelerde cikan haberler dogruysa Tudor idmanlarda 3’lu savunmali o hep hayalindeki 3-4-3 sistemini deniyor, belli ki rakibini sasirtmak istiyor

Bunu daha onceki maclardan birinde de sonradan denedi, Denayer’i oyuna alip sol bek - sol stoper gibi oynatarak

Ama daha cok skor koruma amacli defansif bir oyun cikmisti bence

Bu yuzden bu macta da standart sistemiyle baslayip en az 2 fark yakalayabilirse buna gecmeli diye dusunuyorum

Ayrica buna gectiginde de mutlaka cok hizli cikmali saglam kontraatak yapmali ki rakip o kadar da bos beles gelemesin uzerimize

Maca baslarken baskili suratli bosluk birakmayan hizli basilan ve kapilan bir sekilde baslanmali bence ve mumkun oldugunca uzun tutulmali

Geri
Üst Alt