17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

3 lü falan olmaz bence her maç olduğu gibi 4-1-4-1. Yine Fernando arkada savunmanın arasına girecektir. Bekler öne geçtiğinde 3 lü gibi gözükebilir ama bu 3 lü demek değildir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim taraftar bir yandan büyük takımız şöyle winnerız böyle winnerız diyip duruyor. Sonra ne zaman büyük maç gelse bir eziklik içine giriyor.

Yahu bırakın şu gerginliği biraz sakin olun. Futbolda her sonuç var ama büyük ihtimal yener geçeriz.

Sebebi basit . Istatistikler , uzun donemde yani 20-25 senelik periyodda fb / gs galibiyet orani yaklasik 2/1 seklinde , ustelik deplasmanda 17 senedir galibiyet yok

yeni stadyumda 8 macta 4 galibiyet 3 maglubiyet 1 beraberlik var sanirim

son 10 bjk fb macinda ise 1 galibiyet 4 beraberlik , 5 maglubiyetimiz var , 1 galibiyet ve 1 beraberlik turkiye ve super kupa finalleri

yani nereden baksan baya baya gerideyiz tum rakamlara gore , bu da alt beyinlerde yer ediyor haliyle

Bjkye son 2 sezondur kaybediyoz onceden tokatlayan hep bizdik nerde buyuk maclarda eziliyoz yahu. 2012 den bu yana derbi rakamlarına bakin fb bjk ts önde bile olabiliriz.

Sebebi basit . Istatistikler , uzun donemde yani 20-25 senelik periyodda fb / gs galibiyet orani yaklasik 2/1 seklinde , ustelik deplasmanda 17 senedir galibiyet yok

son 10 bjk fb macinda ise 1 galibiyet 4 beraberlik , 5 maglubiyetimiz var , 1 galibiyet ve 1 beraberlik turkiye ve super kupa finalleri

yani nereden baksan baya baya gerideyiz tum rakamlara gore , bu da alt beyinlerde yer ediyor haliyle

Küçük takımlar büyük takımları yenerek övünür.
Büyük takımlar da kupalarla övünür.
Bu maç da bugun için önemli.
Şampiyon olunca yenilsen bile hatırlanmıcak.Tıpkı 2005 -2006 ASY'de nobre atmıştı).O maçı kaybettiğimiz ve şampiyon olunca önemsiz olması gibi

Ben zaten kazaniriz diyenlerdenim ama kazanma olasiligimizi dusuk gorenlerin de eli bos degil

Ayrica her ne kadar ben o gruptan olmasam ve sonuclarla ilgilensem de cok insan var senelerce fb ya da bjk galibiyeti gormemeyi sampiyonluk kadar umursuyorlar

benim acimdan bu mac , yuksek fiyattan cikan tum biletlerin satilmasi , ciddi store yagmalamasi olacagi ve bir de puan parasi gelirse 3-4 maca bedel olacak olmasidir

tabi bir rakibi saf disi etmek de onemli ayrica ama bu tip maclarda stadi doldurmak hakkaten ciddi para getiriyor , bundan sonraki maclarda artik 20-30 bin araligina dusmeye baslariz mevsimsel etkilerle

basar miyiz gencler ne diyorsunuz

..
98f8a7cab5471dc2da7d4a93b091d820.jpg

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 lü falan olmaz bence her maç olduğu gibi 4-1-4-1. Yine Fernando arkada savunmanın arasına girecektir. Bekler öne geçtiğinde 3 lü gibi gözükebilir ama bu 3 lü demek değildir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konya maçı ilk yarısı hariç öyleydi. Olması gereken de bu zaten. Bekler çıkınca ortasaha da önde kalsın diye Fernando arkada emniyet sübabı ve oyun kurucu olarak kalıyor. Ama bu 4-1-4-1'in içinde idi. Eğer gerçekten üçlüye dönerse felaket olur.

Turgay Demire göre bizim takım hiç büyük maç oynamamış tecrübesizmiş. Hiç seyirci baskısına girmemişiz. Fener bir kaç adım öndeymiş.

Valla artık küfür bile edemiyorum. Bu kadar bilgisiz, cahil, futboldan bihaber yorumcular oldukça türk futbolundan bir b.k olmaz

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan sanırsın bu Topçuları sokaktan bulduk. Bu oyuncuların önceden ne maç oynadıkları kariyeri belli. Tinerci Turgay baskı altına sokmaya çalışıyor GS dan tırsıyor. Konya maçından sonra twitter de ağlıyordu keçi sakallı

Hasan ali denen tahrikçiye dikkat etmek lazım. Gençler maçında adamın g.tünü avuçluyordu herif buna çaktı kırmızı gördü. Gerçi Fener'de hepsi pislik.

Katılmıyorum, o gün sahadaki mücadelesi çok olan istatistiğe falan bakmaz, maçı ister, domine eder, alır götürür.

Bunun birazcık dışına çıkabilen şey kalitedir. Fizik, oyun görüşü ve mental açıdan oyuncu kaliten iyiyse yine şansın var.

Fener’e karşı deplasmanda kazanamayıp evimizdeki maçlarda çok puan kaptırmamızın ana sebebi bu. Hep daha çok istediler, çoğu zaman bizden daha kaliteli kadroları oldu, denk kadrolar varken bile mental açıdan derbi stresi yönetimleri bizden daha iyiydi. Gerektiğinde çirkeflik bile yaptılar sinirlerimizi yıpratmak için.

Bu yıl her alanda biz daha iyiyiz. Futbol mucizesi yada hakem katliamı olmaz ise temiz galibiyet bekliyorum.

Aynen 0 0 biten mac
Az evvel ozetine baktimda pino 3 net pozisyon var biri son dk. Ama girmiyor nalet top. akil almaz goller kacirmisiz. Volkan da devlesmis kalede.

Diyorum kameninin kalede olması beni rahatlatıyor Çuval bir kaleci. Ayı bizim maçta panter oluyor

Gazetelerde cikan haberler dogruysa Tudor idmanlarda 3’lu savunmali o hep hayalindeki 3-4-3 sistemini deniyor, belli ki rakibini sasirtmak istiyor

Bunu daha onceki maclardan birinde de sonradan denedi, Denayer’i oyuna alip sol bek - sol stoper gibi oynatarak

Ama daha cok skor koruma amacli defansif bir oyun cikmisti bence

Bu yuzden bu macta da standart sistemiyle baslayip en az 2 fark yakalayabilirse buna gecmeli diye dusunuyorum

Ayrica buna gectiginde de mutlaka cok hizli cikmali saglam kontraatak yapmali ki rakip o kadar da bos beles gelemesin uzerimize

Maca baslarken baskili suratli bosluk birakmayan hizli basilan ve kapilan bir sekilde baslanmali bence ve mumkun oldugunca uzun tutulmali

3-4-3 maç zora girerse yapacaktır. Hani diyorlar b planı yok diye çok bilmişler

Geri
Üst Alt