17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Galatasaray - Fenerbahçe maçı Fransa'da canlı yayınlanacak. Bein France, İstanbul'a 3 muhabir gönderdi ve 6 saat maç önü yayını yapılacak.

Saldir Galaaatasaray

Laylaylaylaylay

Saldir Galaaaatasaray

e6d5142d423e120e5a7808e95933635b.jpg

Bu aykut kocaman tam bir malzemeci, taktik'ten felan anladigi yok.

Orta saha'da Ozan ile Jozef pres yapsa ne yazar, zaten 1 adam fazla olacak, kolayca cikariz onlarin yapamicagi pres'te, buda adamlarin orta saha'sini kolay gecmemizi sagliyacak

3-0 gibi skor bekliyorum, gol yemeyiz.

Tudor’dan futbolculara: “Milyonlarca kişi TV başında olacak. Tıraşınızı olun. En yakışıklı halinizle sahada olun. Önce kalpleri kazanın."

Beraberlik ya da yenilgi bekliyorum. Lige ayar verilecek bir maç olacak. O yüzden takımı boşa aşağılamayın maç sonu, hazırlıklı olun bu sonuca. Ama şampiyon olacağız, bu sene bizim zira.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beraberlik ya da yenilgi bekliyorum. Lige ayar verilecek bir maç olacak. O yüzden takımı boşa aşağılamayın maç sonu, hazırlıklı olun bu sonuca. Ama şampiyon olacağız, bu sene bizim zira.

Kuş gibi ithamlarla da bulunulacaksin şimdi xd

yaw ne yenilgisi kardesim adami deli etmeyin

4-0 diyorum bak en az diyorum

Geri
Üst Alt