17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Kırmızı ve sakatlık olmasın başka bir şey istemem.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu maçta Belhanda'ya guvenmeyenler Feneriumdan Ozan Tufan formasi alsin.

GSCMobile

Yav benim anlamadığım şey biz 10. 11. olsak bile lig kopmuyo da biz 11 puan fark atınca mı lig kopacak ? Burda yazanlar haklı olabilir benim sözüm bu şekilde düşünüp maçı bize kazandırmayı düşünmeyenlere. Eğer burayı okuyorsanız hepinizin...

Ligden koparmazlar nedir ya. Öyle olsa gomisin gole ofsayt calarlar penaltiyida vermezlerdi.

bizim hemen altimizda yer alan takimlar birbiriyle oynayip daha bir sürü puan kaybedecek.

alacagimiz bir galibiyetle lig 2.ligini kovalayan takimlar iyice demoralize olacak

basaksehir gidip vodafone arena'da besiktas'i yenemeyecegine göre 2.olan takim 17 puanda olacak

biz 25 yaparsak zor deplasmanlara kredili bir sekilde cikariz.

30 ülkede yayınlanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi, lig tarihinde yurt dışından en çok TV kanalının yayınladığı mücadele olacak.

bein ve yabancı serbestliği etkisi

20dk içinde felan 2-0 olmuştu heralde 6-0ı egale ederiz diyodum ama galibiyeti kaçırmıştık :/

YouTube

Tekrar izledim şimdi. O son pozisyonda yine aynı şekilde yıkıldım.

Yalnız şunu söylemem lazım ki ben son 20-25 yılda Hagi de dahil derbilerde Elmander ve Sneijder kadar dominant iki oyuncu görmedim. Hem Fener hem BJK maçlarında bu adamlar çok dominantdı.

11/12 deki maçın özetini izledim Selçuk ne topçuymuş be zamanında gerçekten inanılmaz bir seviyedeydi son hali kendisinin ayıbı yeteneklerine ihanet

Başarşehir den göztepe den bile rahat rakip ama millet ve medya büyüttü boşu boşuna gerdiniz ortamı sonra niye kadıköy de biye yenemiyoruz futbolcularda geriliyor bu durumdan

Goztepeden sonra akhisar da puan kaybetti
Basaksehir de kaybederse 2.yle de 8 puan olacak insallah

Ondan sonra laubalilikten bir kayip gelir sonra 6-8 arasi farkla devam

Geri
Üst Alt