17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Yarın fegulinin oynayacagindan emin miyiz? Yerine selçuk oynayabilir. Tudordan korkmaya basladim ben.

Serdar-maykon-fernando-denayer
Maryano-selcuk-badou-tolga
Belhanda
Gomis

Tudor beyler saçmalamaz ise 3 puan alacağız ne beraberlik ne yenilgi olası değil rutin oyunumuzu oynamamız durumunda hiç heyecan filan da yapmıyorum zaten her şey olması gerektiği gibi olursa kazanırız kazanmazsak Tudor düşünsün.

kendi evimizde fernandoyu stoperlerin arasına cekmek büyük risk ve aptallık olur cünkü bunu defalarca gördük bu adam stoperlerin arasına girince ortasaha bosalıyor

rakip cok daha kolay geliyor

Latoda tam büyük maçların topçusu esasen soğukkanlı oyuncu sol kanadı Denayere vermekten daha makul Linnes olmayacaksa

Artık buradaki yorumlara bakarak insanların önceki 8 maçın yarısını bile gözlemlemediğine karar verdim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yarın fegulinin oynayacagindan emin miyiz? Yerine selçuk oynayabilir. Tudordan korkmaya basladim ben.

Belhanda
Gomis

Aklıma Conte manyağı geliyor, muhtemelen tribünden keline atlarım böyle 1 durumda.

Belhanda
Gomis

Üstad senin hislerin kuvvetli Fenere basarız diyor musun,Yoksa nahoş bir skorumu olası görüyorsun

İşte BİPSPOR farkıyla G.Saray'ın yarınki derbi 11'i:
Muslera - Maicon, Serdar Aziz, Denayer - Mariano, Fernando, NDiaye, Tolga - Belhanda, Feghouli, Gomis..
Garry Rogrigues ilk 18'de yok..

Linnes adam mı öldürdü. Denayer sol bek nedir

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Saçmalamayın abi ne algısı. Denayer stoperli 3'lü oynarsak yanlış olur diyorum. Denayer sol bek önünde Tolga olursa yine bir nebze ama yine yanlış bence. AMa Denayer sol bek önünde Rodrigues olursa anlaşılabilir diyorum. Bana kalırsa sol taraf normal sol beklerimiz Lato ve Linnes'den birisi ve önünde Tolga olmalı.

Futbolla ilgili bir fikir ortaya koymadan algı yaratıyorsunuz diyorsunuz. Ne alaka yahu? Hepimiz illuminatiyiz zaten.

futbolla ilgili fikir ortaya koyamayınca mı :asd22: seni üst üste koyar katlarım futbol hususunda tartışabileceğim siklette bile değilsin sen, ne karın ağrın varsa haybeye olmayan şeyin hesabına düştün yarım saattir burada.. yukarıda farazi konuşmalar yapmayın uyarısını yaptım zaten az evvel bakabilirsin olmayan şeyinde tartışmasını yapmam ben bu kadar basit.. akıl ve izan diye şeyler var sende olmayabilir belki. O salakça haberi yapan şahsıda azarladım az evvel senide aradan çıkardık böylece

Artık buradaki yorumlara bakarak insanların önceki 8 maçın yarısını bile gözlemlemediğine karar verdim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aksine o kadar detaylı inceledim ki son Konya maçı ilk yarısıyla diğer 7.5 maçı ayırıyorum. Mesle ayukarıda birisi yazmış ha Fernando'nun stoperlerin arasına girerek üçlemek ha Denayer'in kayması ile üçlemek. Farketmez diyor yani. Oynsa Fernando'nun oraya gelmesi hücumsal bir hamle iken( beklerin gitmesi + oyunun geriden Maicon ve Fernando gibi iki iyi ayakla rahat kurulma imkanı) Denayer'in üçlemesi defansif ve garantici bir hamle olur. İnsanlar sayılar aynı olunca mantık da aynı olacak sanıyor. Oysa farklı mantalitelerin yansıması olabilir aynı sayılar.

Bildiğimiz ilk 8 haftadaki oyunla devam edelim yeter bize. Hatta ilk 3 hafta gibi Ndiaye biraz daha önde olmalı.

Aklıma Conte manyağı geliyor, muhtemelen tribünden keline atlarım böyle 1 durumda.
Birebir contenin roma, city maçları kadrosu zaten.

Valla tudor yarin sicacak gibime geliyor. Çıkardığı 11le olmasa da yapacağı değişiklerle falan. Son 10-15dkya 1 farkla önde girip yapacağı değişikliklerle puan kaybetme ihtimali yüksek.

Aksine o kadar detaylı inceledim ki son Konya maçı ilk yarısıyla diğer 7.5 maçı ayırıyorum. Mesle ayukarıda birisi yazmış ha Fernando'nun stoperlerin arasına girerek üçlemek ha Denayer'in kayması ile üçlemek. Farketmez diyor yani. Oynsa Fernando'nun oraya gelmesi hücumsal bir hamle iken( beklerin gitmesi + oyunun geriden Maicon ve Fernando gibi iki iyi ayakla rahat kurulma imkanı) Denayer'in üçlemesi defansif ve garantici bir hamle olur. İnsanlar sayılar aynı olunca mantık da aynı olacak sanıyor. Oysa farklı mantalitelerin yansıması olabilir aynı sayılar.

Bildiğimiz ilk 8 haftadaki oyunla devam edelim yeter bize. Hatta ilk 3 hafta gibi Ndiaye biraz daha önde olmalı.

Lafım sana değildi aslında. Zaten denayer ile 3 lü düşünmüyordur. Denayer sol bekte düşünüyordur. İlk 8 haftaki gibi oynarız ve yeneriz bence.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En önemli maçta fantazi arayışı neden? Sür klasik tolgalı kadroyu, at en az 3 tane bak keyfine

DMiDhP5XcAAVRPb.jpg

Geri
Üst Alt