17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Kondüsyonu iyi olan takım maçı alacaktır

Bu takım biz olacağız inanıyorum

2-0 diyorum İNANIN SİZDE

Pek Kanat varyasyonlarımız yok.

Lato kötü...Tolga sıfır.
Feghouli ise çok merkeze yakın oynuyor.

DMwlOaIXcAM_TpL.jpg

En gicik oldugum oyuncumuz LATO.
Hucumsal anlamda etki 0

Tudor ne adamsın ya. Herkez sana tam güvenecekken yerle bir ediyorsun herşeyi.
Korkak adamdan büyük takım tdsi olmaz. Sen aslanlar gibi saldırıp presle boğupta ama yinede kaybetsen gözümde daha değerli olurdu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
geçen seneki iç saha derbi maçlarında da aynı korkak oyunla oynattı, hadi ozaman kadro kötü diye avuttuk kendimizi bugün yine koskoca galatasarayı kendi sahasında fenere önlem aldığı taktikle sahaya çıkardı. önlem alması gereken takım fener biz değiliz tudor efendi

Af buyrun ama Tudor büyük takım teknik direktörü değil. Taraftar dışarıdan görüyor, hiç mi yanılmaz taraftar. Son 2-3 senedir mal gibi teknik direktörleri izleye izleye taraftar tekniğini geliştirdi :D Ama saha kenarındakiler ne görüyor çok merak ediyorum.

Taraftar neyine iyi olacak şu oyuna şahit olmak için mi geldi takım tetiklesin bir zahmet bir tribünü 1 tane organize atak vardı da mı taraftar havaya girmedi sanki amatör gibi top oynuyorlar

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Serdarın pozisyon golmuş fakat cüneyt fenere vermediği sarı kartlara yazsın bunu.

Cüneyt ikinci yarı bizden kesin birini atacak,o yüzden gol bulmamız lazım.

Belhanda yerine Selçuk girebilir. Kırmızı yeme potansiyeli yüksek

Selçuk girerse maç biter yeniliriz net ama sokucak katıksız sığır
Bence Selçuk'un girmesi olumlu etki yapar. Bunu şöyleyeceğimi benim için de garip ama doğruya doğru... Daha kötü olmaz herhalde.

Daha düzenli, planlı ve yaratıcı bir oyun kurma olur...bir iki uzun pas.

Ofansif oyunumuz bildiğin kaos ortamı.

Fazlaca abartıldığımızı düşünüyordum nitekim ilk yarıdaki oyun maalesef yanıltmadı

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

Cücü resmen şov yapıyor, maçın önüne geçme peşinde.

Geri
Üst Alt