17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Belhanda Belhanda alın Size Belhanda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Faul olup olmadığı tartışmalı bir pozisyonda kendini atmaktan adam atmak nedir ********************* herif.

Bu Belhanda denilen herif ilk geldiği günden beri içime sinmedi.

Şu adama bu kadar tahammül eden teknik direktörle kusura bakmayın bi bok olmaz.
Kapadım maçı. Ne halleri varsa görsünler.

Belhanda'nın kırmızı göreceğini 1 saattir söylüyoruz. *********************************** eşşekler kovalarsın Tudor.

Aferin cüneyt senin ************** Belhanda malı ************** afrikalısıolmayan beynine sokuyim öne geçeceğiniz pozisyonda kart gördü

Tekrarini izledim Belhanda kendini atmis. Karar dogru malesef.

Galip gelemezsek ne eyyamci serefsiz cüneyt, ne sesi solugu cikmayip bir de hakem yaralarayak sahayi kapattiracak olan ölü seyirci, ne de 2 gereksiz saridan atilan Belhanda. Bu maci kazanamazsak sorumluluk 100% Tudor'un. Tudor asla ve asla Galatasaray'i calistiracak capta bir teknik adam degil. Ndiaye'nin etkisiz olmasinin, Belhanda'nin bekleneni vermemesinin, bu takimin haftalardir basi kesik tavuk gibi oynamasinin yegane sebebi Igor Tudor.

tudor işleyeni değil hayalini empoze etmeye kalktı. bu maçta yapıp yenerse tamam diyecekti anlaşılan şimdi yesin bo.knu

Cuneyt'e mi soveyim Belhanda'ya mi Tudor'a mi şaşırdım

kart doğru yapacak bişey yok. 0-0 a razı olcaz yemesek iyidir

Kameni'nin müdahelesi var nasıl aldatma bu bunu görüyor iki net penaltımızı görmüyor it herif

Geri
Üst Alt