17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

O Belhanda'ya da yaziklar olsun. Buyuk hayal kirikligi, malca alinmis 2 kart.

Defalarca söyledik. Burada çoğu kez hakaret işittik. Yine söylüyorum ve hep söyleyeceğim. Tudor bu takimi yönetmez. Tudor futbol cahili bir adamdır. Bu takimin basina çobani koysan şampiyon olur. Tudora ragmen şampiyon olacagiz. Hem rakibi hem hakemi hemde tudoru yenrcegiz inşallah.

Herkes Rütbesini Bilecek! ????

hakem Tudor Belhanda (ve Lato)

Bundan sonra yapılacaklar belli. Tudor gibi bir çapsızı göndereceksin, Cüneyt bir daha bizim maçı yönetemeyecek ve federasyon istifa edecek. Bunu beceremeyerk yönetim defolsun gitsin

bu maç hiç sövmediğim kadar sövdüm LATO denilen adama.
dümdüz bi adam. tek bi oyun stili var, kendisine top gelince düşünmeden hemen karambole orta açmak (açamadı)

Rıdvana bak yüzünde güller açıyor şeytanın ulan tudor her bir şeyin içine ettin be

Başta Cüneyt denilen tetikçi olmak üzere bizi son 15 dakika sahamıza hapsolmamıza neden olan Belhanda'nın ve büyük maçlarda sıvayan Tudor'un gelmişini geçmişini...Ulan saatleri sayıyorduk be Allahın belası şerefsizler
:mad:

Belhandanın atılacağını burdaki herkez gördü ve yazdı. Olacağı belliydi bunu görmeyen mal tudor dururken ekmeğine yağ sürülen cüneyte niye ondan önce sövelim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

tudor dogrudur demiyorm bende sövüyorum ama macı basından itibaren cücü şerefsizi katletti dilim dilim dogradı tudordan daha cok etki etti oyuna

Bi hakem art niyetli oldugunu bu kadar mi belli eder utanmadan birde yan hakeme bakiyor Seref yoksunu

Hakemi maçtan çıkaralım gene de kazanmayı hakedecek bi top oynamadık.O yüzden beraberliği cüneyt yavşağına bağlamamak lazım

Bu eziklere karşı kendi sahamızda sakin olmayı beceremiyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

1 Cüneyt Çakır
2 Tudor
3 Belhanda
4 Taraftar

Fark 11 puan değilse failleri bellidir. Bu maçla ilgili yorumlanacak teknik taktik hiçbir şey olmadı.

Maçı izleyemedim arkadaşlar. Bazı yorumlara baktığımda çok kötü oynadığımız söyleniyor. Nasıldı takım?

Fikrimi degistirdim kareografi de rezil birşeydi..

Bu fb bizi bu halimizle yenemiyorsa ulrta mal bunlar

Geri
Üst Alt