17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Macin katili ortadaki mavili arkadastir.
Geriside hikayedir.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Tek sorumlu Tudor. Şunu anlıyoruz ki şuana kadar alınan iyi sonuçlarda Tudor un etkisi sıfırmış çünkü kenarda bir hoca var mı yok mu belli değil.

10 kisi kalan takıma baskı kuramayan rezalet ötesi bir fener var düsünün artık gerisini

************** evladı Cüneyt maçı katletti 2 penaltımızı vermedi ve götünden kırmızı uydurdu Allah belanı versin şerefsiz,Fbyi şu maçlarda korumasalar analarını öpeceğiz ya

Dunyanin herhangi bir yerinde rastgele 100 kisiye maclari izletip sorsan Linnes mi Lato mu 98'i Linnes der.

Hoca değişiyor oyuncular değişiyor yine yenemiyoruz bi türlü olmuyor

O degilde taraftar çok rezil be

o 50bin seyircinin birdaha stad'dan içeri alinmamasi lazim

farkındamısınız bilmiyorum ama melo gittiğinden beri derbi alamıyoruz !!!

Beyler, Tudor suçlu olduğunun 2 katı cüneyt denen mahluk suçlu..

Ha birde, aslında yapmak istemiyorum böyle bişey, bu tutumdan kaçınıyorum ama çok sinirliyim. Neymiş, tek kanat ile top oynanmazmıș dimi? Soldan tek yaptığımız yarı sahadan top şişirmek oldu. Yok efendim tolga orta sahada bir adam fazlaymış da, içeri kat ediyormuşta, koşuyormușta, ulan koşsan ne olacak atak yapamadıktan sonra? Ortadan ve tek kanat ile rakibi alt etmek ne zamandan beri doğru taktik oldu? Al işte böyle apışıp kalırsın orta sahada koş dur.

Ben 10 kişi kalınan süper kupa finalinde hücumcu oyuna alan F. Terim'i özledim

oynamasın belhanda hıyarı zaten bi halt ettiği yok. lato denen çapsızda allahtan 1yıllık sözleşmesi var. en azında tudorunda öyle. şampiyon olalımda bu üçlü değişsin.

arenada son 4 mactir fenere gol dahi atamiyoruz. Sokarim Dursunununa Tudoruna bu ne rezalettir????????????????

Sol bek. 10 numara, hizli forvet, sol kanat ve teknik direktör ekzik.

Bugun Tudor'un buyuk hoca olmadigini bir kez daha gorduk

Feghouli ve Belhanda berbat oynadilar berbat

50 bin seyirci gelmis, evimizde oynuyoruz, maca 3 stoper ile basliyoruz, Tudor rakibe gore dizilis belirliyor, lan bugune kadar oynadigin 4231 ile devam etsene, neyin korkusu bu, utanmadan da Eren'i oyuna aliyor

Bu arada Hasan Ali'nin elle oynadigini herkes gordu bir yan hakem gormedi, rezalet

Geri
Üst Alt