17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

sol tarafta linnes rodriguesle çıkacaktık rahattı kafamız tudor naptıysa takıma bişey olmuş resmen o ilk haftalardaki halimizden eser yok

Dursun, Latovlevici Tudor Belhanda'yi vakit kaybetmeden paketleyip yolla. O Cüneyt ve Tarik'a da dudugu astir.

tudor dogrudur demiyorm bende sövüyorum ama macı basından itibaren cücü şerefsizi katletti dilim dilim dogradı tudordan daha cok etki etti oyuna

Cuneyt maci basindan katletmis olabilir ama tudor capsizi mac baslamadan katletti korkak uclu defansla.

Yukaridaki arkadasin dedigi gibi her mac cuneyt olmayacak ama her mac tudor olucak.

Bir dakika beklenmeden kovulmali tudor. Hemen su an.

Tudor böyle saçmalıkları her maç yapıyordu ama biraz bireysel yetenek biraz şans ile ucuz yırtıyordu.

Fenerin gardı tamamen düşmüşken belhanda-garry değişikliği yapsa net kazanırdık, ayrıca belhanda'nın kart durumu da cabası.
tamamen geriye yaslandığımız anda süratli bir kontraatak oyuncusu yerine eren'i sokmasına sinirden yorum bile yapamıyorum zaten.

Eli yüzü düzgün her takım bizi duman eder

tudorun kovulmasını bırakın yönetimden 1 kisi bile cücüye laf etmeyecek

Linnes in suçu günahı ne arkadaş..
Bu lato midir nedir malın önde gideni..

Belhanda dan kazık yiyecegimiz besbelliydi..

Selçuk umarım takımla taraftarla barışır çünkü cok cok ihtiyacımız var

Ben bu Belhanda için defalarca leş dediğim için uyarı bile aldım site yönetiminden, burada bir ton laf söyleyenler hariç..

Bugün görüldüğü üzere Sneijder' in bırak sol ayağı olmayı, göbeği bile olamaz.

Neymiş koşuyormuş bırak abi koşma sen 9 kişi koşuyor sen şapkadan tavşan çıkar, uzaktan vur, araya ver bir şeyler yap..

Çok fena elimizde patladı bu adam

Oğlum..
Lato nun en iyi yaptığı iş Orta diyorduk...

O da FOŞ çıktı.

Lato bir daha nah oynar umarım.
Linnes / Asamoah...

yalnız su da gercek eger her mac bir cüneyt olmazsa bu fenerin ilk 3 şansı imkansız gibi ciddi berbatlar

en başından saçmalık. 3lü defans çıktı. serdar çıkınca defansta hamle fırsatı kalmadı.latovlevici yerine linnes oynasa ve belhandayı erken alsa oyundan bi ihtimal kazanabilirdir.

Bu arada Tudor seni cok savunduk basarili olunca cok sevindik boyle korkarak olmaz, eger biz bugun Cuneyte istedigimiz gibi kufredemiyorsak senin rahatlikla alabilecegin bir maca cok cok kotu hazirlanmandir

Bir lafim da Belhandaya, seni de iyi savunduk, zaman gerekiyor dedik. Boyle olmaz. Yedekte bekle.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sağlık olsun namağlup gidiyoruz yolumuza bakalım.

şu dogru tabi golü atmıs olsak ilk yarı cücü istedigi kadar yırtınsın farketmezdi

Ayrıca, takımda bundan kim sorumlusu ise, takımı şu maça daha sakin çıkaramayan kim ise yazıklar olsun. Daha önce oynadığımız derbilerden hiç birini mi izlemediniz, biz derbilerde gerginliği kaldıramıyoruz, ne zaman sakin kalırsak üstün oluyoruz.

Geri
Üst Alt