17/18 Şampiyonlar Ligi'nde Gruplar Belli Oldu!

Ee gelecek sezon demesinler o zaman.
Kim dedi bilmiyorum ama bu sezon sampiyon olursak seneye o torbalarin birinde bizde olacagiz ;)

Ondan sonraki seneye bilemicem. Bu sene diger Turk takimlarin erken elenmemesi lazim. En azindan Hollanda'dan gelen takimlar kadar puan alsak yeter.

Gruptan çıkamazlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

haklı olsanda artık önelemeler bahsettiğin dönemlerdeki (96-00)rakipler gibi olmuyor reis.
hatta uefa yı aldığımız yıl bi sant galen diye takım eledikte azdahada eleniyorduk. öneleme mevzusu dengesiz bi oluşum

o maçlarda hagi cezalıydı reys :D abi ben başakşehir ts bjk gibi keko takımları sırf türk diye cl de görmek istemiyorum yani, bu arada cork city müsabalarımız geldi aklıma kubilay türkyılmaz şov ve ardından manÜ destanı!!!

Geçen yıl futbol şansları olmasına rağmen daha kolay gruptan çıkamadılar unutmayın.

o maçlarda hagi cezalıydı reys :D abi ben başakşehir ts bjk gibi keko takımları sırf türk diye cl de görmek istemiyorum yani, bu arada cork city müsabalarımız geldi aklıma kubilay türkyılmaz şov ve ardından manÜ destanı!!!
benimde bahsettiğim maçta jardelin golü aklıma geldi. çok kılastı yav. adam sadece ayağını uzattı topun gelip çarpmasını bekledi gol oldu :asd:

Real bu sene de alırsa baya ilginç olabilir.

Yanlis hatirlamiyorsam Besiktas'a beraberlik yetiyordu son macta diger mac berabere bitmedigi sürece.

Ciktilar 6 yediler.

Çok hafif bir tabir olmuş açıkçası. Bu maçı hatırlayınca aklıma direkt o efsane tweet geliyor; '' Ukraynaya kendini s... ye gideni ilk defa görüyorum. '' :asd22:

c768bebd1a079c91b91f43fae61b3c70.jpg

Yanlis hatirlamiyorsam Besiktas'a beraberlik yetiyordu son macta diger mac berabere bitmedigi sürece.

Ciktilar 6 yediler.
ee bi laf vardı ya bjk ölüm kalım maçına çıksa ölür diye :asd: boşuna söylenmemiş
ligdeki sıkıntıysa o tip maçlar uzun zamandır gelmiyor olması diğerlerinin rezilliğinden dolayı
l

2 gruplu CLye dönüp futbola doyalım

o olabilir de yine birinci direk çıksın 2.lerden sadece en iyi olanı çıksın gibi bir saçmalık yapmazlar umarım. çünkü o malca statü yüzünden 98 de cl yi alma fırsatını kaçırdık belkide..ertesi yıl kalkmıştı o statüde olan bize oldu.

Geri
Üst Alt