Ulan yıl 2018, Almanya Ligi'ni yayınlayan bir kanal yok ülkede. Koskoca Bayern'in son durumu nedir, kazanıyor ama bala göte mi yoksa terminator gibi ezip geçiyor mu haberimiz yok. Ribery&Robben son zamanlarda sakatlanmadan oynuyor, performansları nasıl acaba, eskisi kadar skor yükünü çekmedikleri görülüyor. Müller üzerindeki cenabetliği attı mı, Vidal hayvan gibi box to box oyuncusuydu, ne oldu da Bayern'de son zamanlarda tartışılmaya başlandı. Neyse artık tek maçta göreceğiz hepsini, umarım hepimizin umduğu gibi sonuçlanır.

Seytan diyorki..
e1c446f69a49b379c1d4946e54eaf1d6.jpg

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Ulan yıl 2018, Almanya Ligi'ni yayınlayan bir kanal yok ülkede. Koskoca Bayern'in son durumu nedir, kazanıyor ama bala göte mi yoksa terminator gibi ezip geçiyor mu haberimiz yok. Ribery&Robben son zamanlarda sakatlanmadan oynuyor, performansları nasıl acaba, eskisi kadar skor yükünü çekmedikleri görülüyor. Müller üzerindeki cenabetliği attı mı, Vidal hayvan gibi box to box oyuncusuydu, ne oldu da Bayern'de son zamanlarda tartışılmaya başlandı. Neyse artık tek maçta göreceğiz hepsini, umarım hepimizin umduğu gibi sonuçlanır.
Kesinlikle Alman ligi yayını olmayışı çok tuhafıma gidiyor sene başından beri...Özel kanallar alamıyorsa TRT Spor almalıydı devlet kanalısın ve spor kanalı olarak hizmet veriyorsun Türkiye ikinci ligini bile yayınlayamaz hale gelmişsin...

çok şehvetli bi maç gerçekten.bjk taciz davası açmaz inşallah bayern münihe...

Katılıyorum, yayınlanması lazım ama son dönemde kalite inanılmaz düştü. Bjk bile 2.sini yedek takımıyla yeniyorsa gerisini sen hesap et. Bayern hariç çöp

Yorumlara bakıyorum da herkes Bayernin, bir Türk takımı ile eşleştiğini unutmuşcasına dalga geçmiş..

Son dönemlerde gerek siyasi ilişkilerimiz, gerekse sosyokültürel ilişkilerimizin kopma noktasına geldiği bir ülke tarafında olmak ne kadar acı verici :(..

Emperyalist güçlerin tarafından olmanın, feethöö terrör örgütü ile koll kolaa ve omuz omuzaa olmaktan ne farkı kalır sorarım size ?

Gelin 20 Şubatta Galatasaray formamızı bir kenara koyalım ve beşiktaşlı kardeşlerimizle ele ele münihe gidelim..

fikretormangif-005.gif

Tüylerinizin diken diken olduğunu taa buradan hissediyorum arkadaşlar..

Yalnız münihte kombin karışıklığı olmasın, aynı formayı giyelim..

Bayern Munich Home Jersey Men 2017/18

eda14cf61352b07c.jpg

İlk maç 5-1.
İkinci maç 1-3 diyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim üçkağıtçı patron bu maça bilet ayarlayacaktı bakalım yine sadece lafta mı kalacak yavşak her zamanki gibi.

sent via GSC

PSG'ye bunu yapan ŞL Bjk'ye neler yapmaz???

Yavaş yavaş gruplarındaki takımların seviyesi ortaya çıkıyor. Yere göğe sığdıramadıkları Porto, Bayern Munich'den daha zayıf olan Liverpool'dan 5 yemiş kendi sahasında. Bu maç çok feci bir tecavüz olacak.

Almanların acımasız olduğunu hepimiz biliyoruz hele bir de gol ilk 10-15 dakika içinde gelirse vay ki Beşiktaş'ın haline.

Geri
Üst Alt