Bu tarz maçlarda sado mazo mu desem pragmatizmin dibine mi vuruyorum desem bilemiyorum şu ruh haliyle takip ediyorum; Bjk gol yerse, arkadaşlarla goygoy yapacak malzeme çıkıyor, Bjk gol atarsa öyle veya böyle bir Türk takımı Avrupa'nın sayılı kulüplerinden birine karşı ayakta durabiliyor düşüncesi ile gereksiz bir gurur kasıyorum nasıl bir karaktersizim belli değil.

011120171945547323389_2.jpg

Bayern evinde oynadigi son 20 CL macinda ortalama 3.4 gol atmis.

şenolun 11i bence dogru 11 degil birbirini tanıyan kadroyu bozmus herzaman oldugu gibi uzaktan bala göte şut arayacaklar

Hyecandan elim ayağıma dolaşıyor. Öyle böyle değil. Yerimde duramıyorum. Adeta 7. kattan karga gibi kendimi rüzgara bırakasım geliyor.

Robben nerde hoczammmm ? Ayrıca Martinez yerine Tolisso olsa iyi olurmuş malum kargaları sever kendisi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bjk bu çıktığı kadro ile ya tecavüze uğrar yada kafa kafaya huraaa futbolu oynar.

Öyle takım halinde savunma yapa bilecek kadro değil bu bjk ın.

Uzun süre sonra ilk defa bir takımın maçını bekliyorum böyle. Cl şimdi başlıyor. İnşallah başarılı olurlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Karaktersiz Başakşehirin Galatasaray elendiğinde alaycı paylaşımları varken,şu yaptıkları yalakalığı burada jest şeklinde paylaşmanın anlamı nedir yaw onlara Arenada ebelerini tersten göstereceğiz.O hükümet yalakalarının hesabını almayı unutmadık.

Son düzenleme:
TRT'nin sağında solunda "+18" ibaresi göremedim yav :confused:

Geri
Üst Alt