Stoperler ağır olduğundan
Cenkten 2 maç toplamında 4
Quvarejmadan 2
Babelden 3 gol bekliyorum

Bu salaklar inşallah evlerinde fbye yenilmek gibi bir hata yapmazlar. Fbyi yenip diğer maçlarda puan kaybetmeleri muazzam olur. Bjk tutunamayacak gibi.

df2850d5148d10cfd927239bf2d13971.jpg
44e46f05ecc182284b293a39aaed5008.jpg
eda9221eefe67fe65d853d7b89d8f0ab.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
2 maçında bizim için çok eylenceli olacağı kesin.Allianz a gidebilecek durumdakiler canlı kartal kesme avını kaçırmasın.Şenolun maç sonu açıklamasını şimdiden duyar gibiyim.8 yedik ama 3 gün önce lig maçımız vardı takım yorgundu.Bu fikstürü böle ayarlayanlar utansın.:asd22:

Beşiktaş Bayern deplasmanından sonra fenerbahçe'yle içeride oynuyor, içerideki Bayern maçından sonra da deplasman da Başakşehir'e gidiyor. Bu maçlardan sonra tamamen dağılabilirler özellikle şenol güneş'e karşı üst üstte gelecek başarısız sonuçlardan sonra beşiktaş taraftarının ciddi tepki koyacağını düşünüyorum zaten anadolu kaybedilen puanlardan sonra şenol güneş'e tepkiler her geçen gün artmaya başladı büyük ihtimal bu maçlar aşırı ilginç olacak :D

Son düzenleme:
sapık fikonun yüzünde bugun h.tir be ifadesini gördüm ya o yetti bana :) cünkü cok emindiler aynı balla bize basel gelir diyorlardı

Yalnız dikkat edeniniz var mı bilmiyorum ama Xabi Alanso tam bir çakallık yapmış özellikle son 2 takım vardı biri barcelona biri beşiktaş yanındaki adam 2 topu alırken inanılmaz şekilde takip etmiş resmen Alanso Bayern'e kıyak geçmiş :D :D

Bjk senolu gönderirse , biz alak mi?

Alaba kardeşimiz ve arkadaşlarına güveniyorum. 4-0

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt