• Bayern bu sezon iç sahada oynadığı üç Şampiyonlar Ligi maçında da üçer gol attı.
  • Robert Lewandowski, Allianz Arena'da oynadığı son 16 Şampiyonlar Ligi maçında 17 gol attı.
  • Beşiktaş'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde kalesinde gördüğü beş golün dördü maçların ilk yarılarında geldi. %80'lik bu oran, Şampiyonlar Ligi gruplarındaki en yüksek oran.

Galatasaray'lılar hazırrrr. :asd22:

screenshot_20180220-1312272.png

Son düzenleme:
Kicker'a göre maçın kadroları;

14_20170731214.png
Ulreich - Kimmich, J. Boateng, Hummels, Alaba - Javi Martinez - James, Vidal - T. Müller, F. Ribery - Lewandowski
Trainer: Heynckes

617.png
Fabri - Adriano, Pepe, Medel, Caner - Hutchinson, Özyakup - Ricardo Quaresma, Talisca, Babel - Negredo
Trainer: Günes

Bayern'in kadrosu deplasman kadrosu gibi. Robben ve Tolisso'yu yedek göstermişler. :/

Özyakup - Ricardo Quaresma, Talisca, Babel - Negredo

Beşiktaş bu beşli ile çıkarsa, 5 lik olur :red:

Sizin mantık şu, Beşiktaş bizim rakip kesin kaybeder.

İddaa da böyle bir mantık yoktur.

Parayı koklarsın.

Bu maçta Beşiktaş 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 12.50'ye inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.

Son 3 maçta toplam 6 gol atabilen Bayern, size kalsa 6-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.

Sizin mantık şu, Beşiktaş bizim rakip kesin kaybeder.

İddaa da böyle bir mantık yoktur.

Parayı koklarsın.

Bu maçta Beşiktaş 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 12.50'ye inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.

Son 3 maçta toplam 6 gol atabilen Bayern, size kalsa 6-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.
Geç kaldın; ben yaptım bile.

Bizim David'in bunlara koymasını ve ardından Gomis gibi Aslan sevincini yapmasını istiyorum.

5 de kabulümdür. Ama 6,7,8 olursa Kaymaklı Ekmek kadayıfı olur.

Geri
Üst Alt