17/18 Son 16 M:1 | Galatasaray 3-0 Bucaspor | MS | 26 Aralık | A Spor

Eren'in büyük golcü triplerine, şut çektikten sonra; 'hep atıyordum, bu nasıl girmedi be' tavrına hastayım. :)

Eren'e talep varken iteleyelim derim Konya v.s istiyormuş.

hanife hanim carrasoyu kaleye istemistir
ulan fatih terim, ulan!

Güzel 1 fussball akşamı oluyor. İkinci yarı 6-7 buluruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Donk bu maçta iyi demi.
Bu iyi donk bile gamsız resmen. Tolgayı çok iyi buldum. Tam fatih hocanın istediği tarzda oyuncu.
Fernando nun yerine oynar kayseri maçında herhalde

Ara transferde dehlenmesi gereken List
Eray
Tarık
Koray
Lato
Donk
de Jong
Umut.G
Emrah

Heybetli ama bakımsız bir stadımız var.

Kim ilgileniyo stad ile istifa etsin hemen

Solak olsam kesin Galatasaray’da oynardım. Bu kazmalar kadar bende oynardım. Ulan bende salak gibi gidip üniversite okudum. Hani yetenek dersen bunlardan bir tık fazlam vardır. Hani kazmayım ama bunların yanında yinede iyi sayılırdım. Tarık sağ bek lato sol bek. Sağda rakip çok yoksa sağ bek bile olurum hani bu yaştan sonrada ama linnes dahil beni keser. Ama solda sol ayaklı oynar kuralı ile kesin bu latoyu keserim. En azından maç başına 1 2 isabetli orta yaparım. Ahhh ahh ailemin suçu hep oku dediler. Şimdi milyonlarım olurdu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lato bu maçta bile yerlerde sürünüyor.. Elemanın biri de sol bek görün diyordu ilk geldiğinde :asd22:

DR_i8-XWsAA7nGM.jpg

Yasin selcuk tolga gibi oyuncular iyi alternatif,transferde eksik olan yerleri tamamlamak gerekiyor

Sol bek ve forvet

Bu tudor futbolcudan anlıyor, transferde başarılı falan deniliyordu. Bu tamamen palavra. Şu latoyu transfer eden adamın futbolcudan anlaması imkansız. Transferde başarısıda tamamen tesadüflere kalır.
Artık Galatasaray gibi bir takımın bu tür transferler yapmaması gerekiyor. Ama çapsız yöneticiler senelerdir bu tür transferleri yapmakdan bıkmadılar..

şu takımda alternatif olarak yasin, sinan dışında elle tutulur bir oyuncu yok. Bu yöneticiler açısından çok büyük bir fiyaskodur.

Geri
Üst Alt