17/18 Son 16 M:2 | Beşiktaş 1-3 Bayern Münih | MS | 14 Mart | Tivibu Spor 2

[FONT=&quot]https://twitter.com/TrollFootball/status/973995121531289600[/FONT]

Toplamda kaç gol yemiş oldular ?

8 yine

Son düzenleme:
Stadyumda maci tum sahayi analiz ederek izledim ve vardigim sonuc , skor surpriz degil cunku bayern in kadro kalitesi ve oyun anlayisi besiktastan daha iyiydi

o degil de Arturo Vidalin son hali ayni su Ahsen TV'deki elemana benzemis.

Stadyumda maci tum sahayi analiz ederek izledim ve vardigim sonuc , skor surpriz degil cunku bayern in kadro kalitesi ve oyun anlayisi besiktastan daha iyiydi

Maçı ciddi bir tenis maçıma denk geldiği için izlemedim ama sayende izlemiş gibi oldum. Bu muhteşem analizin olmasa Bayern' in kadro kalitesinin ve oyun anlayışının BJK dan gerçekten üstün olup olmadığı konusunda şüphelerim sürüp gidecekti!:oley::o:asd22::DD:hat:

Maçı ciddi bir tenis maçıma denk geldiği için izlemedim ama sayende izlemiş gibi oldum. Bu muhteşem analizin olmasa Bayern' in kadro kalitesinin ve oyun anlayışının BJK dan gerçekten üstün olup olmadığı konusunda şüphelerim sürüp gidecekti!:oley::o:asd22::DD:hat:

başka bir emoji kaldı mı duygularına tercüman olmayan :)
Hepsini dizmişsin :d

ulan adamlar toplam 8 gol yediler hala 3lu cektiriyorlar

Sekiz adamların kaderi şimdi de iki maçta sekizlik oldular...

programların hepsinde aynı şeyler neymiş efendim " tinercilerin atmosferinden çok etkilenmişler " . senelerdir aynı terane . herifler gelip kasmadan basıyor gidiyor bizimkilerin dilinde başka cümle yok . bu nasıl bir geri zekalılıktır anlamıyorum ben . iki maçta ambleminiz olan 8'i göstermişler hala desibel hala tezahürat mal mısınız nesiniz ?

programların hepsinde aynı şeyler neymiş efendim " tinercilerin atmosferinden çok etkilenmişler " . senelerdir aynı terane . herifler gelip kasmadan basıyor gidiyor bizimkilerin dilinde başka cümle yok . bu nasıl bir geri zekalılıktır anlamıyorum ben . iki maçta ambleminiz olan 8'i göstermişler hala desibel hala tezahürat mal mısınız nesiniz ?

Amblem derken 8JK yı mı kastettin?...Şimdi aklıma geldi; pek takip edemedim-hatırlayamadım; daha önce keşfedilmiştir herhalde?:confused:...

Kesinlikle haklısın renkdaş...Senelerdir bomboş muhabbetlerle zaman geçirmekten dünya futbolunda hiçbir yere gelemedik...Maçlardan sonra futbolun konuşulmadığı belki de tek ülkeyiz sahaya atlayan taraftarı ,sahaya atılan su şişesini ,maçın hakemini ,teknik direktör kavgalarını konuşmaktan hiçbir yere gelemedik gelemeyiz de...

Bayern iki maçta da çok kötü oynadı. Kalburüstü bir takım elerdi bunları.

Ciddi şekilde playmaker eksiği var takımda, Alcantara tek seçenek o konuda James leş.

Geri
Üst Alt