Bi konunun da icine etme be adam.

Sanki millet bilmiyor bu dediklerini. Niye böylesin yav.

Mbappe bir kaç yıl içinde dünyanın en iyisi olacak hucum bölgesinde.

19 yaşında bu çocuk daha henüz ve Monaco da neler yaptığını gördük sorumluluk ve güven verildiği zaman. Büyük takım ve bonservisinin ağırlığını alışmasına zaman vermek gerekir ve gelişecek bu daha

Ömer Üründül hem maçı anlatıyor hem de forumda ufuk açıcı yorumlar yazıyor gördüğüm kadarı ile.

Bu Pastore Fransız değil ki spiker neden Pastöre diyor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi konunun da icine etme be adam.

Sanki millet bilmiyor bu dediklerini. Niye böylesin yav.

Biz bu reali ilk maçta daha kötü sonuca rağmen büyük bir şevk ile arenanın çimlerine gömdük yendik öyle yolladık elensekte onur mücadelemizi verdik psg ve bjk gibi ezik takımlar ise bunu başaramazlar ömür boyu.

Çeyrekte city gelir inş. Futbolda yeri olmayan araplari clden elemek zevkli oluyor.

Biz bu reali ilk maçta daha kötü sonuca rağmen büyük bir şevk ile arenanın çimlerine gömdük yendik öyle yolladık elensekte onur mücadelemizi verdik psg ve bjk gibi ezik takımlar ise bunu başaramazlar ömür boyu.
Bu durumda PSG = Beşiktaş diye bilir miyiz renktaş?

108727-23650.jpg
CgUwycJUUAA8hby.jpg

Iki macta da maglup olmus olabilirler ama bu real madridin gucunden kaynakli

su yerin dibine sokulan psg ile eslessek , les mes denen bu takim bizi eler

keza dk 85 , is bitmis bir macta oylesine oyuna giren diarra da bizde olsa ilk 11 oynar

tespit gibi tespit:005:

Paralar bir yerinde patlayinca insan ancak böyle bakar iste.

DXonWBRWAAAUUGX.jpg

Benziyorlar. İkisinin de işi gücü şov.

bu mesajımda 1/2 yazmıştım. Güvenemedim editledim mesajı az daha geliyordu kazma mbappe ilk yarı pası çıkarsa :(
Olsun renktaş, biz uluslararası alanda onların eline su dökemeyiz. Onlar PSG ile aynı turda eleniyorlar, üstelik Bayerne karşı, bu büyük bir gurur.

UEFA yarı finale Real-Bayern-Man. City-Barcelona kalacak şekilde kuraları ayarlar.

Geri
Üst Alt