Ayı oğlu ayı ya

DXOSBWqW4AA6zIg.jpg
Destekleyin beni destek istiyorum sizden ağğıhaaa

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abarttın bence. Vida tam uyum sağlayamadı ama iyi stoper, zaten satsalar sağlam karla satarlar. Lens'e bu sene ne oldu bilmiyorum ama bazı oyuncular sürekli oynayıp o güveni aldıktan sonra iyi oynarlar. Bugün adamın bomboş pozisyonda pas kovalaması tamamen güvensizlikten. Bizim Yasin o deparı atıp Aatıf'ı deviremez bir kere golü kaçırsın:d
Beni lens in öncesi ya da formsuzluğu ilgilendirmez . Bu sene izlediğim her maçta yasin gibi oynuyor . Adı ahmet olsaydı sen benden daha fazla abartırdın. Vida da chedjou kadar olmasa da balon biri. Beğenmiyorum ve beğenmek zorunda da değilim

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fener macinda kadikoyde Belhanda oynarsa ilk yariyi 11 kisiyi bitiremeyiz gibi

Al valbunayı haşortman reis

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Suradaki uc bes sayfayi okudum.

Anladigim kadariyla Mehmet Ekici dunyanin en iyi orta saha oyuncusu.

fırat kendı kendıne konusuyor

Hakem çok iyi maç yönetti.Ama sahada biz olsaydık bizi kesin doğrardı.Çünkü bizim oyuncular haklarını savunmakdan acizler...Hakemlerde bunu gördüğünde eziyor.

İki takım oyuncularıda aşırı şerefsiz.Ama sahadaki hırsları ve hakem kararlarında haklarını savunmaları çok iyi..
Bizim bu hakemler karşısında kim daha çok bağırır hakemlere kim daha sert yaparsa onlar kazanıyor.Bu maçta iki takım oyuncularıda bu konuda iyi olunca korkak fırat har hangi bir tarafa eyyam yapamadı.Ama biz olsaydık eyyamın kıralını yapar bizi sahada ezerdi.

Bizim oyuncular bu hak arama noktasında çok kötü.

soldado o kadar çok konuştuki çokdan sarı görmesi lazımdı.
hasan ali,mehmet,souza,volkan,alper,soldado bunların alayı şerefsiz..Bjk oyuncular bunlara bakınca çok iyi..

Bu arada lensi bende çok istiyordum.Ama çok yanılmışım.İnanılmaz kötü.Karakter olarak belhandanın kopyası..Bırak karakteri oyun zekasıda yerlerde...

Babal iyi yutturdu tacı :D

Fırat eşşeğin yerine suyu kaçırdı,bjkyi alelen koruyo

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4-2 bjk alır.

Gökhan Gönül bilerek kötü oynuyor deseler, inanırım. Lato gibi oynuyor Fenere karşı.

Ne salak adam bu Aykut ya, koysana oğlum Valbuena'yı ileri tehdit olarak.

Geri
Üst Alt