Fernandao'ya 1 maç ceza çıkabilir deniyor genelde Perşembe günleri öğlene doğru açıklanıyor kararlar çıkarsa bu maçta çeker cezasını.

Rakibimiz olabilmek için birbirlerini parçalayacaklar, cipsleri kolaları hazır edelim :H

Berabere bitmesi güzel olur. İki takım da umudunu yitirmeden 2.maça gitmeli. Daha çok gerilim daha çok kart daha çok konsantre kaybı belki sakatlıklar, fiziksel yıpranmalar... Hepsi işimize gelecektir.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence Bjk 2-1 filan almalı ki Fener gol yemeden kazanırsam turlayayım diye umutlansın,Bjk de berabere kalmayı başarırsam turlarım diye umutlansın.Berabere biterse Bjk'nin pek umudu olmaz bence hele ki gollü beraberlikte.

fenerin hic bir süper lig takimiyla oynamadan yari finale geldigini hesaba katarsak besiktas 1 adim önde

Beklenin aksine kolay bir bjk galibiyeti bekliyorum. Fbnin kadro derinliği kötü. Bjkde daha aslar var oynamayan. Talisca da oynayacak. 4, 5 tane sallar bjk.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beklenenin aksine degil beklenen uzre diyelim ona . Besiktasin yine minimum 2 ve uzeri farkli galibiyeti kimseyi sasirtmaz

ayrica adamlarda en ust perdeden bir fb nefreti var , bizden beterler , 10 kere yenseler bir daha bir daha derler , enteresan

Besiktas ligimizde is yapacak tam bir yetenek takimi kurdu , hirvat , brezilyali, portekiz, ispanyol oyuncularla doldurdu kadroyu

dikkat ederseniz ulke olarak da milli maclarda en caresiz kaldigimiz futbol ulkeleri bunlar

Pepe , negredo ,talisca, love, Q7 .. bunlarin yanina da atiba, medel, caner ,gokhan gibi 1 alt seviye ama mucadeleci destekler kurdular

fizik gucu ust duzeyde dunya takimlari karsisinda bu sistem sokmez ama lokal yarismalarda agirliklarini koyma sebebi bu

beni sasirtan bu sene asiri puan kaybi yasadilar ama hepsinde de asiri gol kacirdilar , sivas , akhisar , bursa maclari basta olmak uzere

avantajlarini kaybettiler , simdi tum buyuk maclari kazanirlarsa sanslari var , Gs macindan ziyade trabzon ve basaksehirden 6 alirlarsa tekrar favori olabilirler cunku fb-Gs ve Gs nin zorlu maclari basliyor

ts ve basaksehiri yenmemeliler

bjk ya da fener farketmez ikisinide yeneriz finalde rodri şov yapar

SON DAKİKA! PFDK, Fenerbahçeli Fernandao'ya 2 maç ceza verdi!

Yine Besiktas sempatizanlari türedi. Hic cekilmiyor.

Sirf bu yüzden Fener kazansin istiyorum.

Geri
Üst Alt