O yönde bir iddaaya girecek olsam Beşiktaş kazanır diye girerim, daha fazla baskı altında en iyi iki adamları yokken ezdikleri takımı bugün tam kadroyla madara etmeleri olası.

Tam Fener'in hakem hataları ve saçma gollerle kazanacağı tarzda bir maç, geçen yılki gibi.

(beraberligi de vereyim sana)

Pepe-Talişka-Oğuzhan süre bulur muhtemelen JKde,Fenerde baya rotasyon yapacakmış ama rotasyonlu kadrosu daha güçlü oluyor Valbuena-Soldado falan bana göre bu maç berabere

Tam Fener'in hakem hataları ve saçma gollerle kazanacağı tarzda bir maç, geçen yılki gibi.

(beraberligi de vereyim sana)

Üstteki söylediklerimi tamamlıyor işte, fener'in kazanmasının tek yolu o ancak olası bir iddaalaşma durumunda mantıklı olana dair bahse girilir.

Kazanmasını istediğim taraf da, kazanacağını düşündüğüm taraf da Beşiktaş tarafı iken Fener yenilmez diye iddaaya girmek saçma olur.

Üstteki söylediklerimi tamamlıyor işte, fener'in kazanmasının tek yolu o ancak olası bir iddaalaşma durumunda mantıklı olana dair bahse girilir.

Kazanmasını istediğim taraf da, kazanacağını düşündüğüm taraf da Beşiktaş tarafı iken Fener yenilmez diye iddaaya girmek saçma olur.

O halde ben fener yenilmez desem ona iddiaya girersin dogru mu anladim ?

Sinan Bilgin amacın formaysa alalım sana bir forma boşver iddiaya girip stres olmaya değmez.

Forma vermeye cok istekliyseniz bu hafta sonu oraya gelecem, bir tane birakin Keramettin admirin ofisine de oradan alirim :D

Ben bir Kartalişka formam olsun isterdim açıkçası.

Amacim iddia ama formasina olursa iyi olur

fb birakmaz acimaz diye atip tutan arkadaslara beraberligi de veriyorum , daha ne istiyorsunuz

biriniz cesur olun ne olacak forma alti ustu

isim de yazdiririm , valbuena , volkan , isla , kimi isterseniz

Basarilar fener. Cakmadan dönmeyin gorgusuzlere

Sabah beraberlik diye düşünüyordum ama fenerin kadrosu kötü be kardeşim

Bence bu bir unvan maci , evet iki ayakli olmasi biraz bunu bozuyor ama yine de unvan maci

bazen dunya sampiyonasinda bir boksor sampiyon olur ama herkes aslinda bunlarin bir de daha turnuva baskisi olmadan dovusmelerini ister ya , o tip bir mac

bjk nin kupa umrunda degil , fb icin belki 1 tik daha ama onun icin de onemli degil

bjk bu maca "sizi stresli bir ortamda son sansimdi , yendim , simdi ise kimin bu dovusun gercek galibi gostermeye geliyorum" havasinda cikacaktir

yani ligdeki mac bir taktik savasiydi , simdi ise aykut bey ne kadar kitlemeye de kastirsa , eger senol denen sehir krosu takimi serbest birakirsa bu takim fb ye bir munih tarifesi uygulayabilir , yeter ki senol cesur olsun

Transfermarkt da okudum demin Talisca Benfica ile kontratini 1 sene daha uzatmis. Yani 2019 da bitecek olan kontratini 2020'ye kadar uzatmis.

Monaco satin almak istiyormus sanirim.

Bu sefer Fener kaybetmeyecek gibi geliyor bana.
Lig macinda besiktas daha kritik bir durumda idi ama bu iki ayakla müsabaka da Aykutu bir adim önde görüyorum.

Geri
Üst Alt