Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 7.623
- 4.910
- 838
Bjk de babel, querasma gununde olmayinca gol atmakta zorlaniyorlar, bunu net gorduk. Takim olarak oynamiyorlar, bireysel futbolculari ile oynuyor bjk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fırat iyi hakem. Cüneytin önünde bence
Melo dan sonra derbi kazanamadık.derbilerde zorlanmamızın temel sebebi eskisi gibi cirkef ve takımı sahiplenen psikolojik baskı yaratan oyunclar yok
hem fenerde hem tinercilerde bu tarz tipler var
fenerin bu deplasmanda kazanma ihtimali zaten yoktu da yenilmeme ihtimali gerginlik yaratmasina bagliydi. ben bu kadar ezik oynayan bir takim daha hatirlamiyorum türkiye'de. 2 macta da mahkum oynadilar. bugün lens'le falan baslamayip adam akilli kadrosuyla ciksaydi senol efendi fark atabilirlerdi ilk yaridan. gökhan gönül cöpünün adrianoya falan tercih edilmesi de yanlisti. bu macin rövansi da keyifli olur :asd22:İşte bu yüzden Fener en tehlikeli takım.Kaleyi bulan iki şut ve iki gol.Ayrıca en az 5 kırmızı çıkması gerekti Fener'e.Beşiktaş''ın penaltısını saymadım bile.
siz kadıkoyde bunları elersınız reiz rahat ol. ama inş q7 eksikliğini ligde hissedersiniz.fenerin bu deplasmanda kazanma ihtimali zaten yoktu da yenilmeme ihtimali gerginlik yaratmasina bagliydi. ben bu kadar ezik oynayan bir takim daha hatirlamiyorum türkiye'de. 2 macta da mahkum oynadilar. bugün lens'le falan baslamayip adam akilli kadrosuyla ciksaydi senol efendi fark atabilirlerdi ilk yaridan. gökhan gönül cöpünün adrianoya falan tercih edilmesi de yanlisti. bu macin rövansi da keyifli olur :asd22:
2 maçtan 1.
Objektif olursak 10 mac yeterli olacaktir.Tinerasyonu zor durumda birakti q7 manyagi
en az 5 mac vermeleri lazim ben 7 diyorum q7ye istinaden
Bizim feghouli sadece adamı itti diye 3 maç ceza almıştı göreceğiz bakalım.