17/18 Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur Kura Çekimi | 15.00 | A Spor

Tribün Dergi'nin çakma hesaplarından biri yaymış. İtibar etmeyiniz.

Son düzenleme:
Kars'a doğru gidiyoruz.

Beşiktaş - Manisaspor

Fenerbahçe - Adana Demirspor

Galatasaray - Sivas Belediyespor

Gs sivas belediye , Kars gençler güzel oldu

İkinci maç deplasmanda ise aralığa denk geliyor sivas deplasmanı. As takımdan kimse oynamamalı bence o maçta,ne olur ne olmaz kışın ortasında sivasta risk almaya değmez.

Adanademirspor'u bu yıl biraz takip ettim ama Giray Bulak saçma sapan bir adam olduğu için 2 haftada soğudum takımdan. Tekmeyi koymuşlar şimdi heralde. Adana'da olursam belki giderim Fener maçına.

Kupa maçlarında passolig yok di mi?

İlk maçtan fişi çekin. İkinci maça Yasin Sinan oynasın o zeminde

İkinci maç deplasmanda ise aralığa denk geliyor sivas deplasmanı. As takımdan kimse oynamamalı bence o maçta,ne olur ne olmaz kışın ortasında sivasta risk almaya değmez.

Sivasspor'un yeni yapılan stadında oynanır heralde maç. Eskisi kadar kötü olacağını sanmıyorum zeminin.

Ben kupa maçlarını şu 2000 doğumluların takıma entegrasyonu için dört gözle bekliyorum.

maytap geçmeyeceklerini bilsem ilk turdan elenelim isterdim. tüm konsantremiz gücümüz lige odaklanmalı . yedekler oynuyor zaten demeyin . kadromuz dar yedekler de lazım yorgun cezalı olmamalılar. kaldı ki maçlar ilerledikçe ilk 11 adamları da oynamaya başlıyor .

Son düzenleme:
Sivasspor'un yeni yapılan stadında oynanır heralde maç. Eskisi kadar kötü olacağını sanmıyorum zeminin.

Ben kupa maçlarını şu 2000 doğumluların takıma entegrasyonu için dört gözle bekliyorum.

2000 doğumlular daha kendi jenerasyonunda fark yaratamıyor son dünya kupasında izledim. bu seviyelerde işleri zor. atalayın felan topa vuracak mecali yok henüz.

2000 doğumlular daha kendi jenerasyonunda fark yaratamıyor son dünya kupasında izledim. bu seviyelerde işleri zor. atalayın felan topa vuracak mecali yok henüz.

Dünya Kupası'nda ben büyük hayal kırıklığına uğradım, kafaca hiç haır değillerdi. Zaten fizik olarak Mali'nin falan üçte biri kuvvette olacağımızı önceden bilmeleri gerekiyordu. Teknik ekibin de yanlışı büyük bence.
Ama bu oyuncular o turnuvadaki 3 maçı izleyip "çöp bunlar" denecek çocuklar değil.

Geri
Üst Alt