17 Ağustos 1999 Marmara Depreminin 15. Yıl Dönümü

Arda Deniz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Bir daha aynı acının tekrarlanmaması arzusu ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın hepsine Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

depremde bende Yalova'daydım Allah bir daha yaşatmasın

hayatını kaybedenlerin hepsine Allah rahmet eylesin

izleyince bir acayip oluyorum

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ov6PqtK9d_E[/media]

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun :(

bir izmitli olarak o gün kabus gibiydi. ben evi dözer yikiyor sandim. Allah bir daha o günü yaşatmasin. o gün ölenlerin ruhlari şad olsun.

Allah düşmanımın başına vermesin. Kabus gibi birşeydi. Adapazarı'nda 45 saniyenin tamamını gayet uyanık bir şekilde saniyesi saniyesine yaşadım. Hayatını kaybedenlerin ruhları şad olsun.

Allah bir daha yasatmasin, olenlere Allah'tan Rahmet diliyorum Mekanlari Cennet olsun. O sira Turkiye'deydim elektrikler kesilmisti pek hissetmedik gecmis olsun yasayanlara.

Gölcük'ü hatırlıyorum,hatırlamak istemiyorum.Çocuk aklımla neler yaşamıştım hala zihnimde birçok şey.Depremden sonra gittiğimde koca şehir sular altındaydı.Korkunçdu ya.Allah bir daha yaşatmasın.Vefat edenleri saygıyla anıyorum.

Aksam 10-11 gibi ailemle doğum günümü kutladıktan yanlızca birkaç saat sonra kendimizi bir anda dışarıda bulmuştuk.

Gerçekten korku dolu anlardı, Tanrı milletimize tekrar böyle kara günler yaşatmaz umarım..

Tekrardan yüce Türk milletinin başı sağolsun..

15 yil oldu ve biz hic ders almadik. Tekrar olsa maalesef yine o kadar kayip vericez. Zaten bu ülkenin bakanı çıkıp "deprem vergilerini duble yolları yapmak icin kullandık" diyorsa söyleyecek soz yok.

-Tapatalk-

Allah bir daha yasatmasin.Tekrar Allah rahmet eylesin,hepsinin mekanı cennet olur inşallah.

Hayal meyal manisada bile sokakta yattıgımızı hatırlıyorum, allah milletimize böyle günler yaşatmasın

Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.

Böyle bir acıyı tekrar yaşamayız umarım :(

Ne cabuk gecti 15 sene. Allah rahmet eylesin kaybettigimiz vatandaslarimizi. Daha 10 yasinda cocuktuk o zamanlar ama hic unutmayacagim o zamanar olanlari hayatim boyunca. Cok animiz var bu deprem ile ilgiili..

Geri
Üst Alt