Hergün kap geldi mi diye bakıyorum, harbiden bu niye hala gitmedi

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak takımda kalacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu saatden sonra kalsin bir zahmet. Giblerim 6.5 milyonuda krizide.

Ilk 4e giremezsek 2 sene ceza yeriz. Takimda offans yapacak adam kalmadi. Yaza kadar kalsin artik . Ondan sonra isterse somaliye gitsin

Benden söylemesi. Eger bunu simdi satamazsak artik hic bir zaman satamayiz. 2019'a kadar bizimle kalir.

kalacak olsaydı ortalık bu kadar gitti diye yıkılmazdı, bütün eski futbolcular burağı tanıyan tanımayan herkes yayıncı kuruluşundan trtsine kadar gittiğine yönelik haberler yaptı klipler hazırladı

bu kadar büyük çaplı bir geridönüş olacağını sanmıyorum

Benden söylemesi. Eger bunu simdi satamazsak artik hic bir zaman satamayiz. 2019'a kadar bizimle kalir.

en gec em den sonra satilir cine yeniden. O problem degil. Vallahi ben yarim sene daha kalmasindan yanayim artik. Sinansiz ve Buraksiz umut ve yasin oynar...

Inşallah bugün KAP bildirimi gelir de hafta sonuna güzel başlarız.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bu saatden sonra kalsin bir zahmet. Giblerim 6.5 milyonuda krizide.

Ilk 4e giremezsek 2 sene ceza yeriz. Takimda offans yapacak adam kalmadi. Yaza kadar kalsin artik . Ondan sonra isterse somaliye gitsin

Lan Musap Lan Musap Lan Musap Lan Musap Lan Musap Lan Musap Lan Musap

Lan Musap Lan Musap Lan Musap Lan Musap Lan Musap Lan Musap Lan Musap

azicik düsün bi.

Bu takimin ilk 4e girecek kalitesi varmi ? Herkesin gözü nefretinden dolayi kör. Ama Burak ligteki bütün takimlara karsi gol atip duruyordu (Fb haric) . Umutun 1metrede gol atacagi yok ve bunu kac kere gördük.

Ilk 4e girmemiz SART OGLU SART. Yoksa Bursanin yasadiginin ayinisi yasariz. Demiyorum ki sonuna kadar kalsin. Yaza kadar kalsin ondan sonra cehennemin dibine kadar yolu var.

azicik düsün bi.

Bu takimin ilk 4e girecek kalitesi varmi ? Herkesin gözü nefretinden dolayi kör. Ama Burak ligteki bütün takimlara karsi gol atip duruyordu (Fb haric) . Umutun 1metrede gol atacagi yok ve bunu kac kere gördük.

Ilk 4e girmemiz SART OGLU SART. Yoksa Bursanin yasadiginin ayinisi yasariz. Demiyorum ki sonuna kadar kalsin. Yaza kadar kalsin ondan sonra cehennemin dibine kadar yolu var.

Bu sene gördügümüz kritik bir gol attigini görmedim. Hep iş bitti öyle atti golleri. Geçen sene son 6 hafta gol bile atamadi. O oldugundada bu haldeyiz. Eger yaza durursa kimse almaz bu herifi. Sakatlanma olasiligi baya fazla. Çin ligi transfer dönemi sezon ortasi filan oluyor sanirim. Bu paraya bir daha satamayiz. Neyse gidiyormuş zaten. Her sene buna 4 milyon euro verilmezdi. kankasida gider umarim.

Bu sene gördügümüz kritik bir gol attigini görmedim. Hep iş bitti öyle atti golleri. Geçen sene son 6 hafta gol bile atamadi. O oldugundada bu haldeyiz. Eger yaza durursa kimse almaz bu herifi. Sakatlanma olasiligi baya fazla. Çin ligi transfer dönemi sezon ortasi filan oluyor sanirim. Bu paraya bir daha satamayiz. Neyse gidiyormuş zaten. Her sene buna 4 milyon euro verilmezdi. kankasida gider umarim.

Burak gecen sene kupa finali haric bir 4-5 mac kazandirdi bize tek basina o ayri konu .

Burak Yilmaz - Detaillierte Leistungsdaten - Transfermark

sivasspor macinda 2:2 bir golü var
Bursa maci 3:0 1 gol 1 assist ( o macida tek basina koparmis)
kasimpasa 2:2 1 gol
Osmanli macinda gayet güzel bir 1:1 atmisti

yani öyle dedigin gibi kritik gol atmadigin yanlis.

Eger Avrupa sampiyonasinda azicik iyi oynasa bile 8 miodan fazla alma garantisi olurdu. Yada ligte yine 16 gol + atsa. Cinler salak .

Geri
Üst Alt