Musap, Almancılar hakkındaki konuda sinirlenip sayfa başına bir ton mesaj yazmış adamsın sen. Alınmıyorum, bozulmuyorum falan deme şimdi. :d

tapatalk

Beijing Guoan forması giyen eski futbolcumuz Burak Yılmaz, sakatlandı. Yaklaşık 3 ay takımdan ayrı kalacak. (via @china_football)

:|

china football sildi tweeti simdi

3-4 hafta yokmuş.İyi ki sattık.Yoksa elimizde kalacaktı.Arka adalesi yalama olmuştu iyice.

Geçen sene rize maçında oyuna girdi kendine yazık etti. Kronik sakat adamdan 6 m kazanmak müthiş eyv çin

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi ki gitti.Şimdi çok rahatız.Takımın kötü oyununa engel oluyordu.Takımı karıştırıyordu.Şimdi herşey çok daha güzel.

Muhteşem futbolumuzla göz dağı vermeye devam ediyoruz

Şükür ki gittin birde Selçuk giderse nirvanaya ulaşacağız merak etme

Hiç ÖZLEMİYORUZ KRAL
Forvetsiz olduk ona rağmen seni izlemekten iyi bu takım

Burak yolunu buldu artık ya. Euro 2016'ya kadar pek kasmaz. Sakatım falan. Yazdan sonra da iyice sakata bağlar, 1-2 sene sonra geri döner Türkiye'ye.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İyi zamanda satıldı. Burak kalmış olsa da yine ligden kopmuştuk, yine AL'de Lazio'ya elenecektik yani yine hedefsiz kalacaktık. Bu senenin böyle olacağı belliydi. Böyle bir durumda Burak gibi topçu demeye bin şahit gereken adamdan para kazanmak muazzam bir olay oldu. Keşke kankisi leşçuk denen kepazeyi de yanına alıp öyle gitseydi daha makbule geçerdi :)

Geri
Üst Alt