Burak 6 mılyon kazanıyor vergisiz

[FONT=&quot]7 milyon euro garanti ücretle en fazla kazanan Türk futbolcu oldu. Futbolculardan alınan gelir vergisinin %15 olduğu Çin'de bonuslar hariç yıllık 7 milyon euro alacak olan 31 yaşındaki futbolcu, bu paranın 1 milyon 50 bin euro'sunu vergi olarak ödeyecek.[/FONT]

Sergen zaten Bjkli olduğunu kabul ediyor ama.Burak ben Galatasaraylıyım demedi hiçbir zaman,aksine ben Bjkliyim dedi.
Ta ne zqman dedi onu ya gsden önce baltada bjkli o zaman oda bjkliyim demişti geldiği ilk gün.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu an Galatasaray taraftarı sahiplendi onu. Hani futbolu şu an bıraksa Galatasaray'lı olarak anılır kendisi de böyle diyodu 1 sene önce. Şimdi bişey değişti mi bilmiyorum, bjk'ye gittiği an ne orası kabullenicek ne de bizden biri olucak.

TapaTalK

Yani ben sahiplenme demem de bize daha yakın olduğu gerçek yukarda dediğim gibi.En büyük başarılarını bizde yaşadı neticede.

Yani ben sahiplenme demem de bize daha yakın olduğu gerçek yukarda dediğim gibi.En büyük başarılarını bizde yaşadı neticede.
Galatasaray camiasının içine girdikten sonra Galatasaray'lı oldu genç yaşında bjkliydi evet söyledi zaten. En büyük başarıları burda yaşadı ben zannetmiyorum böyle bi yanlış yapıp gitsin.

Kendi bilir o kadar küfür yediği yere gitsin Gs taraftarı siler hemen

TapaTalK

Galatasaray camiasının içine girdikten sonra Galatasaray'lı oldu genç yaşında bjkliydi evet söyledi zaten. En büyük başarıları burda yaşadı ben zannetmiyorum böyle bi yanlış yapıp gitsin.

Kendi bilir o kadar küfür yediği yere gitsin Gs taraftarı siler hemen

TapaTalK

Açıkçası bu adamların GS'ymiş Fb'ymiş çok da umrunda olduğunu düşünmüyorum.

Bu muhim birşey olsa sabriden kral cimbomlu yoktur

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahada tabi ki mühim değil ama onlar için hayatın hiçbir alanında önemli değil bence.Profesyonel oyuncu,parasını alır sahada oynar geçer gider.Çok azdır Reus gibi adamlar.

Buraga sövüp yollayan taraftar şimdi ondan vefa bekliyor komik

midesiz olana burak değil bjk olur. burak zaten bjklıyım diyip duruyordu

Geri
Üst Alt