kazara bir gol atsa yer altı köstebekleri yine kral kral diye kafalarını çıkaracaklar ...

Demek ki koşman için Hamzaoğlu'nun gitmesi lazımmış. Adamlara bak, TD ile bir bozuşsun maçta koşmuyor. İsterse 10 gol atsın, sevinirim ama gözümdeki değeri çok düştü.

Abicim şu saçma sapan şarjlarından bıktık valla bıktık ellemesen zaten adam baskı altında belki hata yapacak

Ne zorluklarla pas yapa yapa gidiyoruz en son top buna geliyor kaybediyor karşı karşıya atsa farka gidicez kaçırıyor şöyle sağlam bir golcümüz yok ki

Akhisardaki rhodelaga bile bu hiyar kralindan daha iyi walla

Bugun boluspor adana macini izledim, yemin ederim adamlarin forvetleri oyle bir top oynuyorki buraki dusununce beynim ERROR oluyor

Bunun yerine sinan oynamalı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle GS için tam bir el freni...

İsterse 30 gol atsın senede.

Takımın bu kadar zayıf bu kadar defansif görünmesinin ileriye çıkamayıp ileride top tutamamasının yegane sebebi...

Bir adam düşünün faul yapmadan press yapamaz..

Hiç bir hava topunu alamaz.

Atılan her pası duvar gibi geri gelir.

Ondan sonra o takımdan hucum yapmasını bekle ileride çoğalmasını bekle...

GS ın ihticaı defansın arkasına koşacak bir forvet değil...

GS a uzun boylu güçlü sırtı dönük top tutup rakibe top vermeyecek bir adam...

Ve diyorum.

İlla 30+ yaşında biri gelicekse bu kesinlikle Adebayor olmalıdır...

Drogba etkisi yapar belkide yaşının daha küçük olmasından dolayı daha da faydalı olur....

Kweuke Fernandao gibi kazma doğmuş kazma gidecek adamlar bu ligde bu kadar gol atıosa Adebayor GS ı sırtında taşır...

Ama bizim ezikler Sabri ve Umutun sözleşmesini uzatır Adebayora verilecek parayı çok görür..

Sabri ve Umutun 1 senelik sözleşme bedeline Adebayor çok rahat alınırdı

Küfür yaziyormus gibi görün burayi ban yemeyelim diye yazmiyorum küfürü ama

Transfer yaptırmayıp bizi bu ''aha da yıldız''a mahkum edenlerin abv.

Trollüyor mu lan napıyor bu? Bir insan isterse bu kadar kötü olur ancak.

tapatalk

Bilerek atmadi 2 net pozisyonuda bilerek atmadi.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-5'e bakmadan yolla, Eto'o olsa şu an rahat rahat farklı aldığımız maçın değerlendirmesini yapıyorduk.

Geri
Üst Alt