tumblr_njkuonJAE51u9oruwo1_500.gif

golü var #rez

Yine sahada görünmez, ataklari öldürür, sac bas yoldurur.

Atsa atsa kritik gol fln olmaz, farki 3'e yada 4'e cikaran belesten bir gol olur. Burda ve medyada yine bazilari orgazm olur.

Turabi abi Burak'ı niye bu kadar çok seviyorsun?

Belki teknigi en iyisi olmaya bilir ve bi forvet için çok eksikleri var. Ama şunu unutmamak gerek. Bu herif 26/27 yaşına kadar yanlış yerlerde oynadı. Şenol Güneş in aklına gelip forvet oynatti. Yani tipik Türklerin aksine geç patladı ve bize gelirkende gelişti.

Bide stilini beğeniyorum yalan yok. Sprinter forvetlerin diğer özellikleri de gelişmiş olursa manyak bi forvet olur :D
Kendim senelerce Sol bek oynarken, defansı çok aksatiyordum. Takımı değiştirdim yeni hoca beni forvet oynamıştı. Burak kadar offsayta dusmesemde stilim neredeyse aynı :D ( tabi okadar hızlı değilim ama tekniğim işte bi artimdi)

Son düzenleme:
Orada Sneijder'i görebilecek kapasiten olsa bu kadar küfür yemezdin zaten.

Kaçırdığı gol bir yerde tamam da, abi o kafa vuruşu ne öyle? Galatasaray santraforu öyle mi kafa vurur? Şaka gibi yav.

Çinliler bunu döver lan. İnşallah vazgeçmemişlerdir.

"Kaçırdığı gol vuruşu tamam da" falan yok Allah aşkına bir golcü topa öyle mi vurur ya ? Podolskinin adrese teslim ortasına omuzla ccikiyor.

İsterse 15 gol atsin 2.yarı. Allaha yakın bize uzak olsun. Bir an önce defolup gider inşallah.

Bunu savunan haindir.

Topa vurmasını bilmeyen bir golcüye sahibiz. Bu arada adamların taktiği şu
Sabriyi boş bırak
Top Sabriye gitsin
Top bizde

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Direğe vurduğu pozisyonunda gol vuruşunu ilkokul zamanında mahalle maçlarında yapardık. Vasat üstü vasat bir vuruş.

Ayrıca o kafa vuruşu nedir ya? Rahatsız mısın oğlum sen? Ne ayaksın lan?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Allah seninde seni satmayanlarında belasını versin.Yeteneksiz herif yine atamadı yine atamadı yine atamadı.Sen ve Sabri'den kurtulduğumuz gün bayram edeceğiz.

cinliler buna ragmen alirlarsa yüzyilin en büyük kazigini atmis oluruz

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Gol vurusu kabul edilemez ama o kafa vurus neydi öyle? Ya takim bitmis arkadas, Hamza icine etmis iste.

Yasin diye bir adam var, adam bagiriyor ben 3. lig oynamaliyim diye. Kenarda Emre Colak cürüyor.

Forvet demeye utandigim bir zat var, sözde kral.

Sag bek Sabri diye biri var, topu aliyor önünde 20m bosluk olmasina ragmen yerine durup kafayi havaya kaldirarak topu ceza sahasina sisiriyor. Bu ne arkadas bu ne?

Geri
Üst Alt