terete denen fb yalakası GS düşmanı kanal seni bjk maçında Çinliler izleyecek diye pompalama haberlerine başlamış.Oooo yabancılar Burak'ı istiyor en iyisi böyle bir golcüyü takımda tutalım algısı tam gaz devam.
Ne kadar GS düşmanı varsa alayının... !!!!

Burak Yılmaz'ı anlatmaya gerek yok futbolu ucundan olsun çakan bir adam bunun ne denli takıma zarar verdiğini anlar. Benim kafama takılan soru bu adam neden eleştirilmez ? İyi oynadığında ''kral'' ''king'' ''golcü'' ''makina'' diye lakaplar takılan bu adam kötü olduğunda hem görsel hem yazılı medya sus pus. İnternette araştırma yapsak Burak Yılmaz'ı ''futbol'' anlamında eleştiren haberler bir elin parmağını geçmez.
Beşiktaş ile kıyas yapıyorlar ''Gomez mi ? Burak mı ?'' sorusuna aralarında pek fark yok diyen mallar var.

Bu adamın basında güçlü olduğuna falan inanmıyorum onu becerecek kapasiteye sahip olduğunu da düşünmüyorum. Sırf basındaki Galatasaray düşmanlığı ve bu adamın verdiği zarar nedeniyle baş tacı ediyorlar.
Bundan kurtulduğumuz gün aç doyuracam aç.

As gazetesi kurayı değerlendirmiş milli takımın en zayıf noktasının forvet olduğunu yazmışlar

Lazio'ya 1-2 gol at da oraya iteleyelim seni.

Lazio,Shangai,West Ham seç beğen al.

Top kontrolünü ............

Moderatör tarafında düzenlendi:
Göğüs kontrolünü falan geçtim yerden atılan topu ayağıyla stop edemiyor.

Nasil bir futbolcusun sen ?

Forvette olmasi gereken butun ozellikler sende minumumda..

Tapatalk

Eskiden son vuruşlarda en azından bir becerisi vardı. O da gidince geriye zarardan başka bir şey kalmıyor. Gerçekten gitsin bu takımdan. Egosu ile takımı bozuyor ek olarak.

umarım tüm yılı kapatırsın ...en büyük transferimiz senin ilk 11 çıkmaman olacaktır. nasılsa forvet alacakları yok

Devre arasında defolup gidersin inşallah.

Bu kazmayı Hakan Şükür ile kıyaslayanlar vardı onlar da artık neyin kafasını yaşadıysa.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

aMRrZB.gif

Ne yalan söyleyeyim. Ben de numara yaptigini düşünüyorum. Gögsüyle topu 50 metre öteye atmak büyük başari bana göre.
Bir kaç maçtır hareketleri tavırları hoşuma gitmiyordu bugün aynen devam etti

Bence bilerek çıktı çünkü hiç canı yanmadı

Bugün ve bir kaç maçtır bu pisliğin hareketlerini gördükten sonra artık umuta tek kelime laf etmem

Adam futboldan zerre anlamıyor ama en azından bişeyler yapmaya çalışıyor

Gesendet von meinem ONE A2003 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt