Ulan dunyanin en yeteneksiz forvetine sahibiz, orasini gectim, iki hafta once piyango vurdu kulube Burak'in 35 yasina kadar ki kontratindan kurtulmak icin. Onu bile degerlendirmediler.

akhisarın forvetidir burak kontra oynuyacak takımlarda iyi kötü iş yapar ama bu seviye için çok vasıfsız kalıyor hem fundamental hem taktic hem oyun olarak...

Seni 10 m'e satmayan yönetime ne denir ki!!Transfer yapma becerilerinin olmadığını bildiklerin satmadılar, rezalet.

Gecen sene sakatlaniyordu ne guzel.Sag arka adelesinin cekmesini buyuk bir hasretle bekliyorum.

50 defa dedik bu bencil karaktersiz herifi yollayın diye bunun içinde zerre takımdaşlık yok takımı da zerre düşünmüyor düşündüğü tek şey attığı beleş goller

bugün nefret ettirdi

Tam dayaklik bir tip.

Kapali bir odada sabah aksam islak odunla döveceksin bunu stress atmak icin

Bunu W.Ham'a ne olursa olsun itelemek lazımdı

Bu fırsatı kaçırdık şimdi 2019 yılına kadar başa bela olacak

burak'a laf atmayacaksınız. burak senelerdir böyle, ne yapıp ne yapamayacağı belli bir arkadaş. sen ona güvenip yola çıkarsan böyle olur

Ulan sinirlerim bozuldu, cok pis kahkaha attim bunu görünce.

mznyv4.png

Umut ile aralarında ciddi bir fark yok ikisi de kötü. Bu kadar etkisiz iki forveti olan başka profosyonel futbol takımı yoktur. bir tane adam akıllı olmasa da forvete benzer bir adam olur ama bizde o bile yok.

Son düzenleme:
2-3 defa rakibi baskı altına alıp sıkıştırmışız, adamın üstüne bodoslama gidip faul yapıyor. Takımda hali ile iyice saldı kendini. Bunlar önemsiz gibi görünse de, çok önemli şeyler. Takıma çelme takmak gibi bir şey.

gol atmasını ofsyata kalmamasını falan geçtim artık. bir pozisyonda sol çaprazda bomboş. zihninde kurduğu olay arkasındaki bir arkadaşına geri pas vermek. arkadaşı da boş.
nasıl başardı bilmiyorum ama topu kendisine çarptırdı kaybetti.

Bizde misyonunu tamamladıgını düşünüyorum artık.31 yaşına girecek ve 10 milyona satmadık.Enayilikten başka bişey değil.

götün yemedigi icin west hama gitme, bizi 10milyon euro dan mahrum et + kendi alacagin paradan, sonra da yan gel yat. madem küllübü milyonlarca zarara soktun bu kararin ile, ozaman da adam gibi cik oyna, ona da hayir, ben yan gelir yatarim keyifim yerinde nasil olsa yerim banko takilirim sözlesmem bitene dek degil mi burak avrupa senin neyine allahin belasi.

Geri
Üst Alt