Evet kendisi bir Kral bu doğru ama sahtekarlık kralı. El ile oynama, özellikle ilk yarı kendisinin önderliğinde yerden kalkmayan bir Beşiktaş.

Prim için para için kırk yılda bir katıldığımız turnuvada milli duyguları hiçe sayan böyle pislikler anca Türkiye gibi bir ülkede kral ilan edilip el üstünde tutulur.

Hadi şimdi git Anadolu takımlarına karşı şovunu yap sahtekar satılmış.

Has Cimbomlu oldugunu bir kez daha kanitladi. Futbolu birakmadan bir kez daha sevdalisi oldugu sari kirmizi renklerle bulusmali.

.
IMG_20190505_212258.webp

Kralı sever misin rts
Maldır falan da seviyorum ben bu adamı. :D
Giderken falan da edebiyle gitti, aleyhimize konuştuğunu hatırlamıyorum hiç. Türkiye’ye dönerken de 3-4 kez Türkiye’ye dönecem beni alın demiş.
Cagne airpodundan çok daha yararlı olurdu yarı devrede

Maldır falan da seviyorum ben bu adamı. :D
Giderken falan da edebiyle gitti, aleyhimize konuştuğunu hatırlamıyorum hiç. Türkiye’ye dönerken de 3-4 kez Türkiye’ye dönecem beni alın demiş.
Cagne airpodundan çok daha yararlı olurdu yarı devrede

Cagneyi iyi soktular ama. Kasimpasa bu isi bilio. Sezon sonu da trezeyi sokacaklar. Kararli adamlar

Herkes boş yorum yapmış burak'ın karakterini hiç sevmem fakat herif hayatında atmadığı deparları attı luyindama & marcao ikilisinden kaçabilmek için baya mücadele etti.

luyindama-marcao ikilisi boş teneke gibi ezip savurup fırlattı köşeye. iyi paketledik bjkyı

kagawaları bile helva oldu asdlkasdk

Geri
Üst Alt