Şaka maka hırsız dedikleri herifi aldılar 1 yıldır nefessiz yalıyorlar yav. Hakikaten bu yüzsüzlüğü en son Fener'e küfreden herifi kaptan yapan Kanaryalarda görmüştüm. Bizdeyken Ronaldo'yla ŞL'de gol krallığı için yarışan herif Konya maçından sonra taraftarına yalaklanıyor. Galatasaray'ın her şartta ülke futbolunda rakipsiz olduğuna şaşırmamak lazım. Allah düşmanın bile hayırlısını versin.

burak yılmaz yalnız değildir falan diye çığırıyorlardı bugün noldu gene?

Şaka maka hırsız dedikleri herifi aldılar 1 yıldır nefessiz yalıyorlar yav. Hakikaten bu yüzsüzlüğü en son Fener'e küfreden herifi kaptan yapan Kanaryalarda görmüştüm. Bizdeyken Ronaldo'yla ŞL'de gol krallığı için yarışan herif Konya maçından sonra taraftarına yalaklanıyor. Galatasaray'ın her şartta ülke futbolunda rakipsiz olduğuna şaşırmamak lazım. Allah düşmanın bile hayırlısını versin.

Konya macinda once Bjkli bir grup hirsiz dedi yine.Yuzde 100 nefessiz yaladiklari soylenemez.

onlar da zamanında çok sövdüğü için şimdi r yapmamak için bir şey diyemiyodur

Emek hırsızı karaktersiz. Burak’ı emek hırsızı diye yerden yere vuran çarşı, az önceki tipik hırsızlık teşebbüsünde hakemi etkilemeye çalışarak daha karaktersiz olduğunu göstermiş oldu.

Bu adamın bjk ye geldiğinde taraftara kendini kabul ettirmek için g...tünü yırtarak oynayacağını çünkü bjk de ki sözleşmesini tamamlayıp paraları çukkalamasi o yarim sezona bağlıydı daha sonra yatışa geçeceğini kah sakat kah formsuz şekilde devam edeceğini bjk li arkadaşlarıma çok söyledim dediğim gibi de oldu..

Ahmet Nur Çebi ile sert bir tartışma yaşayan Burak Yılmaz, ayrılmayı kafasına koydu ve menajerine kendisine kulüp bulmasını söyledi. (Asist Analiz)

Ahmet Nur Çebi ile sert bir tartışma yaşayan Burak Yılmaz, ayrılmayı kafasına koydu ve menajerine kendisine kulüp bulmasını söyledi. (Asist Analiz)
kisir döngüye göre fener veya bize gelmesi lazim. kasimpasa veya ibfk icin henüz erken.

EPYs8kjWsAErnmg

Geri
Üst Alt