Normal bir ülkede yaptığı açıklamalar ihbar sayılır savcılık soruşturma başlatır ama burası Sirkiye olduğu için böyle kapatılır gider. Dün bir arkadaş yazmıştı Okan i tehdit mi ediyorlar istese bu kadar sabote edemez diye. Okani mi ediyorlar bilmiyorum ama yönetimi ettiklerine eminim

Yarına kimsenin umurunda olmayacak malesef. Sirk ülkesinde neler yaşandı, yaprak kımıldamadı yaprak. Normal ülkede ne ibrahim , ne ferhat nede yasin kol gibi yavşaklar kalmazdı. Ama sarayla aran iyiyse istediğin gibi at koştur

Çıkarıp masaya vurmuş kral helal olsun. Masada iz bırakmış resmen. Bu düzen değişmez. Her sene ince ince doğruyorlar fenerin rakiplerini sonunda biri çığlık atmış artık.

Bu Tff gidene kadar bir daha TD yaptirmazlar. Dogru konusani kovarlar. Neyse akli varsa kendini gelistirmek icin yurt disina gidip orda sil bastan birseyler ögrensin.

Ooo muazzam çakmış

Tamamını izledim şimdi, tarihi bi konuşma yapmış

Son düzenleme:
Normal bir ülkede yaptığı açıklamalar ihbar sayılır savcılık soruşturma başlatır ama burası Sirkiye olduğu için böyle kapatılır gider. Dün bir arkadaş yazmıştı Okan i tehdit mi ediyorlar istese bu kadar sabote edemez diye. Okani mi ediyorlar bilmiyorum ama yönetimi ettiklerine eminim

Siyasi abilerinden direktifler aldıklarını hainoğlu konusunda belli olmuştu zaten.
Şampiyonluk giderse hocadan önce baş sorumlusu bu pısırık yönetimdir zaten.
Hakemlerin mhk ve fenerasyon Başkanı tarafından tehdit edildiklerini ne biliyoruz.
Medya’daki yorumcular ve gazeteciler de müdürleri tarafından tehdit ediliyorlar şikecilerin lehine ve bizim aleyhimize konuşmaları için.

Geri
Üst Alt