Gerçekten taktir ettim ya lafın gelişi söylemiyorum. Ben şöyle ağır lafları edebilecek birilerini Galatasaray camiası içerisinde görmek istiyorum, gerek yönetici, gerek sportif aş'de herhangi bir görevde vs. Ciddi bir eksiğimiz de bu değil mi

Gerçekten taktir ettim ya lafın gelişi söylemiyorum. Ben şöyle ağır lafları edebilecek birilerini Galatasaray camiası içerisinde görmek istiyorum, gerek yönetici, gerek sportif aş'de herhangi bir görevde vs. Ciddi bir eksiğimiz de bu değil mi
Akreditasyonu olan biri çıkıp Galatasarayın hakkını savunsa ceza alsın istediği kadar Klüp bunu finanse edemiyor mu? Çok merak ediyorum cidden

Akreditasyonu olan biri çıkıp Galatasarayın hakkını savunsa ceza alsın istediği kadar Klüp bunu finanse edemiyor mu? Çok merak ediyorum cidden

El altından bile olsa isterse eder. Ama isterse. Peki bunu ister mi sanmıyorum, çünkü karşına alacağın insanlarla belki o kadar da karşı karşıya değilsindir

bu rezil ortamda korkusuzca konuşan adama helal olsun derim. selçuk gelsin de Galatasaray'lı görsün.

Burak Yılmaz kraldır. Galatasaray'da kral olmuştur.

Bizim başkan ve Kavukçu baksın örnek alsın diyeceğim de nerede o günler. Bizimkiler çıktığında ancak itidal çağrısı yapıp teşekkür ediyorlar Tff kurumlarına.

WOW

ATEŞİ YAKMIŞ

bakalım gslı topçular, açılan bu yolun ne kadar arkasından gidecek!

iyi konusmus da

herif aklına geleni söylüyo hic tutmuyo

jk da da hamına mamına diyodu

Siyah ekran paylaşmasını unutmadık

Galatasaray'a Arda Turan'dan daha fazla hizmet etmiş, daha fazla iz bırakmıştır

Geri
Üst Alt