O Hamzanin sorunu. Ben bu herifi sahada görmeyi istemiyorum. Negatif enerji saliyor ortama. Ben hiç bir futbolcumuzdan böyle nefret etmedim. Mustafa Sarp'tan bile.

ondan sonra yine Burak Burak diye aglamayin gecen kis dönemi gibi. Adam akilli forvet almiyorlarki, bizi sadece Buraka muhtac ediyorlar. Adam gibi baska bir forvet olsa inan bana ilk olarak ben derim sakatlanmis ee gecmis olsun diye

Fener maçı 25 Ekim'de.Umarım o maça kadar yetişmez.6 hafta olmasın yeter.Daha fazlasına hayır demem.

ondan sonra yine Burak Burak diye aglamayin gecen kis dönemi gibi. Adam akilli forvet almiyorlarki, bizi sadece Buraka muhtac ediyorlar. Adam gibi baska bir forvet olsa inan bana ilk olarak ben derim sakatlanmis ee gecmis olsun diye

akli başinda olan bunu yapmaz. Burak ile Umut benim için yok hükmündedir. Bence kanser gibi zararli hücre 2'side. Niye forvet almadiniz diye yönetime söverim.

Burak oynayacagina Poldi oynasin, Sinan Gümüs oynasin gerekirse A2'den adam çikartalim.

Ha Umut oynamis ha Burak oynamis, sonucta hemen hemen ayni bir kazmalik seviyesine sahipler.

Burağın forvette alternatifsiz olduğu bir takım cidden iğrenç bir kadro planlamasına sahiptir,şöyle hiç bir yeteneği ve özelliği olmayan vasat bir Anadolu topçusuna 1.forvet olarak inanmak ve görev vermek tamamen geriliktir bu adam Gsnin 3. veya 4. forveti olamayacak bir adamken takımın vazgeçilmezi olarak görünüyor bu duruma sebebiyet verenlerin ABV,Şu Burak ve Umut kanserlerinden kurtulunca takım eski vurup parçalayan kimliğine geri dönecek bu Umut hıyarı bu sezon sonunda def olmalı,Burak ise gerekirse Fesih bedeli falan ödenerek Katara falan dehlenmeli tabi bunun için Irkçı yerli fedaisi Hamzanın tekmeyi yemesi gerekmekte,şu 3'ünün olmadığı gün cidden çok sağlam takım olacağız.

Son düzenleme:
Elimizde adam mi var da seviniyorsunuz bari bunun gol şansı var sinan gümüş oynasin ilerde daha iyi.

Bu adamdan artk bktm

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kaçıncı yırtık? bu adam iflah olmaz artık çok güçsüz 30 oldu zaten elimizde patladı gerzekler sürüsü satmadılar

Kimin bedduasını aldık da bu adam başımıza geldi.

Hakan şükür, arif, jardel, ümit karan, iliç, nonda, hasan kabze, milan baros, elmander gören bu gözler bu taraftar nasıl bu adama dayanıyor? Hiç bir spor yorumcusu neden eleştirmiyor?

Umut bu kazma'dan daha iyi,en azindan ofsayt kuralini biliyor

Geri
Üst Alt