anasini satim iyiki birsey yazdik. **** kalmadi resmen. Buyrun hayal dünyanizda yasayin. Umutun degilde Sinanin forvet oynayacagi hayalinizde

Buraya Agüero'nun, İbrahimoviç'in kaçırdığı golleri koyarım saatlerce izleriz. Burak eleştiriliyorsa bunlarla eleştirilmemeli.

Bunlarla mı eleştirelim

burak_yilmaz_7406.jpg

Ya sen forvetin isini sadece gol atmak mi saniyorsun ? Top saklama, pas alışverişi, top sürme. Bunlarda elzem bi forvet icin.

ulan biz macta kac kere topu öne getiriyoruzda Burak topu önde heba ediyoruz ? Takim Hantal oglu hantal. Defanstan Hücüma cikana kadar bi 10 dakika geciyordur . Ilk olarak bu degismesi gerek. Takim dynamik olmasi gerek. Kanatlar hantal, Bekler hantal oldu. DOS lar zaten hantallarin teki.

ulan biz macta kac kere topu öne getiriyoruzda Burak topu önde heba ediyoruz ? Takim Hantal oglu hantal. Defanstan Hücüma cikana kadar bi 10 dakika geciyordur . Ilk olarak bu degismesi gerek. Takim dynamik olmasi gerek. Kanatlar hantal, Bekler hantal oldu. DOS lar zaten hantallarin teki.

Top Burak'a dokunduğu an atak bittiği için pek fazla olmuyor.

Topu buraka atıyolar ve o an atak bizim için bitiyo rakip için başlıyo.

Top Burak'a dokunduğu an atak bittiği için pek fazla olmuyor.

kendim bir kac sene forvet oynadim . Inan bana eger orta saha ve kanat adam gibi islemiyorsa istersen Ronaldo ol ayvayi yersin. Tabi forvette daha cok belli oluyor ucta diye. Adam kac kez önde yanlizdi , kimse yardim etmedi diye. Napsin öyle anlarda ? Tsubasa gibi 100 km den golmu atsin

Bunlarla mı eleştirelim

burak_yilmaz_7406.jpg
La dayı orada Sinan'da var Podolski'de var Selçuk'ta var Hakan'da niye ters taraftan anlıyosun ki lafı sen. Napak ahlak bekçiliği mi yapak. Kaçırdığı golleri kolajlayıp video yapmışlar sende burada paylaşmışsın. Attığı gollerinde bir ton videosu var ve o videolara bakınca Burak dünya yıldızı gibi görünüyor. Yani bende diyorum ki o videolara bakarak bir çıkarım yapamayız diyorum kapişş.

La dayı orada Sinan'da var Podolski'de var Selçuk'ta var Hakan'da niye ters taraftan anlıyosun ki lafı sen. Napak ahlak bekçiliği mi yapak. Kaçırdığı golleri kolajlayıp video yapmışlar sende burada paylaşmışsın. Attığı gollerinde bir ton videosu var ve o videolara bakınca Burak dünya yıldızı gibi görünüyor. Yani bende diyorum ki o videolara bakarak bir çıkarım yapamayız diyorum kapişş.

Dünya liderimiz vardı şimdi bir de dünya yıldızımız oldu demek :D

Elmander >>>>> Burak.
Nonda >>>>> Burak.

Hicbir meziyeti olmayan bir adam Burak.

her ne kadar kaçırsa da bu takımın golcüsü Burak Yılmazdır. Zaten transfer yapılmamış. Bu adama allah sakatlık vermesin. En azından daha iyisi alınana kadar.

Son 10 yildaki forvetlerimiz:

05/06 - Hakan Sükür, Ümit Karan, Hasan Kabze, Necati Ates ve Marek Heinz
06/07 - Hakan Sükür, Ümit Karan, Hasan Kabze, Necati Ates
07/08 - Hakan Sükür, Ümit Karan, Shabani Nonda, Serkan Calik
08/09 - Milan Baros, Ümit Karan, Shabani Nonda, Yaser Yildiz
09/10 - Milan Baros, Shabani Nonda, Jo, Gio dos Santos, Yaser Yildiz
10/11 - Milan Baros, Bogdan Stancu, Mehmet Batdal, Kazim Kazim
11/12 - Milan Baros, Johan Elmander, Sercan Yildirim, Necati Ates, Mehmet Batdal
12/13 - Burak Yilmaz, Umut Bulut, Didier Drogba, Johan Elmander
13/14 - Burak Yilmaz, Umut Bulut, Didier Drogba, Berk Ismail Ünsal
14/15 - Burak Yilmaz, Umut Bulut, Goran Pandev
15/16 - Burak Yilmaz, Umut Bulut

Elmander >>>>> Burak.
Nonda >>>>> Burak.

Hicbir meziyeti olmayan bir adam Burak.

öyle bakarsan benim Takimda gördügüm ve begendigim en iyi forvet BAROSTU ve o da herkese bin basardi. Her forvetin stili degisik. Elmander ile Buragi karsilastirmak nedir ? Elmander ile takim oyunu oynayabilirsin, Burak ile sadece gole odaklanirsin. Ve kusura bakmayin ama kisisel olarak bi forvet sadece gol atip baska birsey yapmasada olur . Dogru yerde dursun atsin gömsün ama teknigi servetten beter olsun- Umrumda degil. Elmanderi mesela hepimiz seviyoruz kabul ama yinede baya gol kaciriyordu ki keza 12 gol ile sezonu bitirirken diger avantajlarini mükemmel kullanarak arkadaslarini gol posisyona sokabiliyordu

Son 10 yildaki forvetlerimiz:

05/06 - Hakan Sükür, Ümit Karan, Hasan Kabze, Necati Ates ve Marek Heinz
06/07 - Hakan Sükür, Ümit Karan, Hasan Kabze, Necati Ates
07/08 - Hakan Sükür, Ümit Karan, Shabani Nonda, Serkan Calik
08/09 - Milan Baros, Ümit Karan, Shabani Nonda, Yaser Yildiz
09/10 - Milan Baros, Shabani Nonda, Jo, Gio dos Santos, Yaser Yildiz
10/11 - Milan Baros, Bogdan Stancu, Mehmet Batdal, Kazim Kazim
11/12 - Milan Baros, Johan Elmander, Sercan Yildirim, Necati Ates, Mehmet Batdal
12/13 - Burak Yilmaz, Umut Bulut, Didier Drogba, Johan Elmander
13/14 - Burak Yilmaz, Umut Bulut, Didier Drogba, Berk Ismail Ünsal
14/15 - Burak Yilmaz, Umut Bulut, Goran Pandev
15/16 - Burak Yilmaz, Umut Bulut

Ağır saçmalanmış bir mesaj.
Heinz'ı yazıyorsan oraya Podolski'de yazacaksın. Berk İsmail Unsal'ı yazdıysan Sinan Gümüş'üde yazacaksın. Hani bir yerden vuralımda nasıl vuralım havasındasınız.

Heinz ortasaha oyuncusudur.

Ozaman senin mantığa göre Bu sezon ki Forvetlerimiz bunlardır.

Burak-Umut-Yasin-Podolski-Sinan.

Dahada ekleyebilirsin.

Geri
Üst Alt