- 13 Ekim 2014
- 108.817
- 58.477
- 4.588
anasini satim iyiki birsey yazdik. **** kalmadi resmen. Buyrun hayal dünyanizda yasayin. Umutun degilde Sinanin forvet oynayacagi hayalinizde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buraya Agüero'nun, İbrahimoviç'in kaçırdığı golleri koyarım saatlerce izleriz. Burak eleştiriliyorsa bunlarla eleştirilmemeli.
Ya sen forvetin isini sadece gol atmak mi saniyorsun ? Top saklama, pas alışverişi, top sürme. Bunlarda elzem bi forvet icin.
ulan biz macta kac kere topu öne getiriyoruzda Burak topu önde heba ediyoruz ? Takim Hantal oglu hantal. Defanstan Hücüma cikana kadar bi 10 dakika geciyordur . Ilk olarak bu degismesi gerek. Takim dynamik olmasi gerek. Kanatlar hantal, Bekler hantal oldu. DOS lar zaten hantallarin teki.
ulan biz macta kac kere topu öne getiriyoruzda Burak topu önde heba ediyoruz ? Takim Hantal oglu hantal. Defanstan Hücüma cikana kadar bi 10 dakika geciyordur . Ilk olarak bu degismesi gerek. Takim dynamik olmasi gerek. Kanatlar hantal, Bekler hantal oldu. DOS lar zaten hantallarin teki.
anasini satim iyiki birsey yazdik. **** kalmadi resmen. Buyrun hayal dünyanizda yasayin. Umutun degilde Sinanin forvet oynayacagi hayalinizde
Topu buraka atıyolar ve o an atak bizim için bitiyo rakip için başlıyo.
Top Burak'a dokunduğu an atak bittiği için pek fazla olmuyor.
La dayı orada Sinan'da var Podolski'de var Selçuk'ta var Hakan'da niye ters taraftan anlıyosun ki lafı sen. Napak ahlak bekçiliği mi yapak. Kaçırdığı golleri kolajlayıp video yapmışlar sende burada paylaşmışsın. Attığı gollerinde bir ton videosu var ve o videolara bakınca Burak dünya yıldızı gibi görünüyor. Yani bende diyorum ki o videolara bakarak bir çıkarım yapamayız diyorum kapişş.Bunlarla mı eleştirelim
![]()
La dayı orada Sinan'da var Podolski'de var Selçuk'ta var Hakan'da niye ters taraftan anlıyosun ki lafı sen. Napak ahlak bekçiliği mi yapak. Kaçırdığı golleri kolajlayıp video yapmışlar sende burada paylaşmışsın. Attığı gollerinde bir ton videosu var ve o videolara bakınca Burak dünya yıldızı gibi görünüyor. Yani bende diyorum ki o videolara bakarak bir çıkarım yapamayız diyorum kapişş.
Elmander >>>>> Burak.ulan biz macta kac kere topu öne getiriyoruzda Burak topu önde heba ediyoruz ? Takim Hantal oglu hantal. Defanstan Hücüma cikana kadar bi 10 dakika geciyordur . Ilk olarak bu degismesi gerek. Takim dynamik olmasi gerek. Kanatlar hantal, Bekler hantal oldu. DOS lar zaten hantallarin teki.
Adamın dibidir
Selçukla beraber çabuk dön kral
Elmander >>>>> Burak.
Nonda >>>>> Burak.
Hicbir meziyeti olmayan bir adam Burak.
Son 10 yildaki forvetlerimiz:
05/06 - Hakan Sükür, Ümit Karan, Hasan Kabze, Necati Ates ve Marek Heinz
06/07 - Hakan Sükür, Ümit Karan, Hasan Kabze, Necati Ates
07/08 - Hakan Sükür, Ümit Karan, Shabani Nonda, Serkan Calik
08/09 - Milan Baros, Ümit Karan, Shabani Nonda, Yaser Yildiz
09/10 - Milan Baros, Shabani Nonda, Jo, Gio dos Santos, Yaser Yildiz
10/11 - Milan Baros, Bogdan Stancu, Mehmet Batdal, Kazim Kazim
11/12 - Milan Baros, Johan Elmander, Sercan Yildirim, Necati Ates, Mehmet Batdal
12/13 - Burak Yilmaz, Umut Bulut, Didier Drogba, Johan Elmander
13/14 - Burak Yilmaz, Umut Bulut, Didier Drogba, Berk Ismail Ünsal
14/15 - Burak Yilmaz, Umut Bulut, Goran Pandev
15/16 - Burak Yilmaz, Umut Bulut