Son 10 yildaki forvetlerimiz:

05/06 - Hakan Sükür, Ümit Karan, Hasan Kabze, Necati Ates ve Marek Heinz
06/07 - Hakan Sükür, Ümit Karan, Hasan Kabze, Necati Ates
07/08 - Hakan Sükür, Ümit Karan, Shabani Nonda, Serkan Calik
08/09 - Milan Baros, Ümit Karan, Shabani Nonda, Yaser Yildiz
09/10 - Milan Baros, Shabani Nonda, Jo, Gio dos Santos, Yaser Yildiz
10/11 - Milan Baros, Bogdan Stancu, Mehmet Batdal, Kazim Kazim
11/12 - Milan Baros, Johan Elmander, Sercan Yildirim, Necati Ates, Mehmet Batdal
12/13 - Burak Yilmaz, Umut Bulut, Didier Drogba, Johan Elmander
13/14 - Burak Yilmaz, Umut Bulut, Didier Drogba, Berk Ismail Ünsal
14/15 - Burak Yilmaz, Umut Bulut, Goran Pandev
15/16 - Burak Yilmaz, Umut Bulut

En iyisi 08/09 bence.

Ağır saçmalanmış bir mesaj.
Heinz'ı yazıyorsan oraya Podolski'de yazacaksın. Berk İsmail Unsal'ı yazdıysan Sinan Gümüş'üde yazacaksın. Hani bir yerden vuralımda nasıl vuralım havasındasınız.

Heinz ortasaha oyuncusudur.

Ozaman senin mantığa göre Bu sezon ki Forvetlerimiz bunlardır.

Burak-Umut-Yasin-Podolski-Sinan.

Dahada ekleyebilirsin.

Heinz forvet oyuncusudur, bizim Gladbach da forvette istenileni veremeyince forvet arkasina gecti. Bir iki macta yoksulluktan sol kanat oynadi. Bizde ise forvette o kadar adam oldugu icin sol kanat oynadi, ama adam aslen forvet.

Berk Ismaile niye karsi cikiyorsun anlamadim acikcasi, adam forvet oyuncusu ve Mancini bu cocugu kullandi o sezon, yazmam kadar dogal birsey olamaz. Podoslkiyi yazabilirim orada haklisin ama Yasin derken cok agir sacmalamissin. Gole yakin kanat oyuncularini yazmis olsaydim Kewell, Pino Hasan Sasi falan da yazardim.

Ben yukarida o sezon icinde forvet oynamis adamlari yazdim, Heinz da haklisin adam kanat oynadi o silinebilir ama Berk Ismail forvet oynadi yahu.

Elmander ne kadar muazzam topçuydu be. Onun gibi forvet zor bulariz.

Şu an Aspor da hıncal uluç Burağı savunuyor :D
Cüneyt Çakır'a da eyyamcı dedi :hat:

Son düzenleme:
Burak için kurtulduk falan diyenlere inanamıyorum takımın tek forveti sakatlanıyor ona seviniyorsunuz neyin kafasını yaşıyorsunuz arkadaş 2 hafta sonra görürüm sizi Umut'u Podolski'yi izleyinde forvette anlayın burağın kıymetini

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Burak için kurtulduk falan diyenlere inanamıyorum takımın tek forveti sakatlanıyor ona seviniyorsunuz neyin kafasını yaşıyorsunuz arkadaş 2 hafta sonra görürüm sizi Umut'u Podolski'yi izleyinde forvette anlayın burağın kıymetini

gecen senenin dejavu'su resmen. Adamlar saf iste, Sinan fw oynayacakmis, cok beklerler

anasini satim iyiki birsey yazdik. **** kalmadi resmen. Buyrun hayal dünyanizda yasayin. Umutun degilde Sinanin forvet oynayacagi hayalinizde

Yav musap umutu yemek kolay değil mi umut oynarsa nasıl olsa kötü oynayacak sizde ortaya çıkıp bu burak yılmaza ibrahimovic muamelesi yapacaksınız.Kazayla podoslki ya da sinan oynar ve patlama yaparlarsa burakın oynamama ihtimali artar çünkü.Bugün aynısını burak fanatiği mehmet demirkol da söylüyordu.Neymiş umut oynamalı sinan ya da podoslki oynamamalıymış ona göre.

Size göre bir forvetin burakı aratmaması için herşeyi mükemmel yapması lazım.mesela podoslki çıksa süper oynasa 5 maç üst üste hat trick yapsa 6.maç yapamayınca kıral nerede diye konuşmaya başlarsınız.Ama sizin için burak kıralınız 10 maç kendini rezil etse 11.maç kendi çapında iyi oynasa sizin için yeterlidir.

Yahu değiştirin şu kafayı artık hepinizin gözü var arkadaş bu adamı nasıl beğenirsiniz,nasıl savunursunuz ya yeter arkadaş sizin gibi futbolcu hayranlığı takım sevgisinin önüne geçmiş adamlar yüzünden bu takım yıllardır leş gibi futbol oynuyor,oynamaya da devam edecek.

Al kardeş geçen sene burakın sakat olup umutun oynadığı bölümler geçen sene çok aramışız ya bak bakalım..

Ya arkadaşlar yapmayın etmeyin yine millet gaza gelmiş buraksız umuta kaldı diye.Geçen sene bakalım burakın olmadığı dönem oynanan maçlara
galatasaray 2-0 rizespor
Galatasaray 4-2 karabükspor
galatasaray 3-1 erciyesspor
galatasaray 2-2 bursaspor
galatasaray 2-2 başakşehir
eskişehirspor 1-2 galatasaray

Bu 6 maçın 4 tanesinde umut bulut gol atmış.Artı takım bu 6 maçta toplam 15 gol atmış.

Burakın sakatlıktan döndükten sonra 11 oynadığı maçlara bakalım

galatasaray 3-1 balıkesirspor
sivasspor 2-3 galatasaray
trabzonspr 2-1 galatasaray
fenerbahçe 1-0 galatasaray
akhiar 0-2 galatasaray
galatasaray 1-0 konya
galatasaray 1-0 gaziantep
mersin 0-1 galatasaray
galatasaray 1-0 gençlerbirliği
galatasaray 2-0 beşiktaş

burakın sakatlıktan döndükten sonra oynanan 10 maçta 15 gol atmışız.Burak bu 10 maçın tam 7 tanesinde gol atamamış.

Bir tarafta 6 maçta buraksız atılan 15 gol diğer taraftan 10 maçta burakla atılan 15 gol...Bir tarafta 11 çıktığı 6 maçın 4 tanesinde gol atan umut bulut,diğer taraftan 11 çıktığı 10 maçın sadece 3 tanesinde gol atan burak yılmaz.

E burakın savunulan tek tarafı attığı goller ve görüyoruz ki kıral olmadığında takım onu aramaya bırak daha çok gol atıyor.

Hayır bu adam duvar olsa,teknik olsa,oyun görüşü olsa,takımı oynatsa tamam takım arayacak dersin de allah aşkına bu adamın umut buluttan ne farkı var ki millet ezbere bu adamı arıyor.

Şu an Aspor da hıncal uluç Burağı savunuyor :D
Cüneyt Çakır'a da eyyamcı dedi :hat:

Birde çıkıp fener medyası burakı yemeye çalışıyor diye adam.Şaka mı bu arkadaş ya.Bu adamın bu takımda oynamasının 1.sebei medya zaten.Medyada bunu,selçuku eleştiren tek adam bulamazsın.Mehmet demirkol,rıdvan,şansal ,sinan engin tüm fener medyası deli gibi seviyor.

Yav musap umutu yemek kolay değil mi umut oynarsa nasıl olsa kötü oynayacak sizde ortaya çıkıp bu burak yılmaza ibrahimovic muamelesi yapacaksınız.Kazayla podoslki ya da sinan oynar ve patlama yaparlarsa burakın oynamama ihtimali artar çünkü.Bugün aynısını burak fanatiği mehmet demirkol da söylüyordu.Neymiş umut oynamalı sinan ya da podoslki oynamamalıymış ona göre.

Size göre bir forvetin burakı aratmaması için herşeyi mükemmel yapması lazım.mesela podoslki çıksa süper oynasa 5 maç üst üste hat trick yapsa 6.maç yapamayınca kıral nerede diye konuşmaya başlarsınız.Ama sizin için burak kıralınız 10 maç kendini rezil etse 11.maç kendi çapında iyi oynasa sizin için yeterlidir.

Yahu değiştirin şu kafayı artık hepinizin gözü var arkadaş bu adamı nasıl beğenirsiniz,nasıl savunursunuz ya yeter arkadaş sizin gibi futbolcu hayranlığı takım sevgisinin önüne geçmiş adamlar yüzünden bu takım yıllardır leş gibi futbol oynuyor,oynamaya da devam edecek.

Ben kac aydir hatta simdide ne diyorum ?

ADEBAYORU GETIR ADEBAYORU " Herif bonservissiz. Kevinle beraber antrenmanlara ciksin, 2. periodda 1 forvet olsun .

Neden savunuyorum ? Cok kolay. Sinani NAH oynatir o safligi bi unutun ilk olarak. Umut varken Hamza denen irkci hayatta oynatmaz Sinani forvette. Podolski tek forvette nasil oynayacak bilemeyiz. Eger Kölnde gibi oynarsa basimin üstünde. Ama kac mactir ilk 11de les oglu les oynuyor.

Ben dedigin gibi Burak asigi degilim baskalari gibi. Tamam Burak en sevdigim oyuncu, yinede yerine ILK 11! Forveti istiyorum. Anlatabiliyormuyum Durumu ? Hamza denen mal UMUTU OYNATIR .

Al kardeş geçen sene burakın sakat olup umutun oynadığı bölümler geçen sene çok aramışız ya bak bakalım..

Ya arkadaşlar yapmayın etmeyin yine millet gaza gelmiş buraksız umuta kaldı diye.Geçen sene bakalım burakın olmadığı dönem oynanan maçlara
galatasaray 2-0 rizespor
Galatasaray 4-2 karabükspor
galatasaray 3-1 erciyesspor
galatasaray 2-2 bursaspor
galatasaray 2-2 başakşehir
eskişehirspor 1-2 galatasaray

Bu 6 maçın 4 tanesinde umut bulut gol atmış.Artı takım bu 6 maçta toplam 15 gol atmış.

Burakın sakatlıktan döndükten sonra 11 oynadığı maçlara bakalım

galatasaray 3-1 balıkesirspor
sivasspor 2-3 galatasaray
trabzonspr 2-1 galatasaray
fenerbahçe 1-0 galatasaray
akhiar 0-2 galatasaray
galatasaray 1-0 konya
galatasaray 1-0 gaziantep
mersin 0-1 galatasaray
galatasaray 1-0 gençlerbirliği
galatasaray 2-0 beşiktaş

burakın sakatlıktan döndükten sonra oynanan 10 maçta 15 gol atmışız.Burak bu 10 maçın tam 7 tanesinde gol atamamış.

Bir tarafta 6 maçta buraksız atılan 15 gol diğer taraftan 10 maçta burakla atılan 15 gol...Bir tarafta 11 çıktığı 6 maçın 4 tanesinde gol atan umut bulut,diğer taraftan 11 çıktığı 10 maçın sadece 3 tanesinde gol atan burak yılmaz.

E burakın savunulan tek tarafı attığı goller ve görüyoruz ki kıral olmadığında takım onu aramaya bırak daha çok gol atıyor.

Hayır bu adam duvar olsa,teknik olsa,oyun görüşü olsa,takımı oynatsa tamam takım arayacak dersin de allah aşkına bu adamın umut buluttan ne farkı var ki millet ezbere bu adamı arıyor.

Peki Burak yokken oyunumuz nasildi ? Burakla sonra oyunumuz nasildi ? Burak sakatken, önde adam gibi baski kuramiyorduk yoksa bunu da mi inkar edicez ? Burak kac mac kendisi kazandi. Kac assist verdi, pre assist verdi. Umutun tek yaptigi sey kale bosken gol atmak. Birde deli dana gibi kosar o da nasil kosmaksa

Peki Burak yokken oyunumuz nasildi ? Burakla sonra oyunumuz nasildi ? Burak sakatken, önde adam gibi baski kuramiyorduk yoksa bunu da mi inkar edicez ? Burak kac mac kendisi kazandi. Kac assist verdi, pre assist verdi. Umutun tek yaptigi sey kale bosken gol atmak. Birde deli dana gibi kosar o da nasil kosmaksa

Ya Musap kusura bakma ama artik sacmaliyorsun. Burak ile baski mi kuruyoruz öyle mi? Biz hic bir zaman baski kuramayiz ne Burak ile ne de Umut ile. Ha Burak oynamis ha Umut oynamis hic bir farki yok.

Teknik ve yetenek acisindan ikisinin arasinda öyle ahim sahim bir fark yok, belki teknik olarak Burak bir iki tik iyi olabilir ama bu cok fark yaratmiyor. Bir adami savunacagim diye kiliktan kiliga girmeye gerek yok.

Umut bile oynasa hiç aramayacağız kendisini.Görürsünüz.

Ya Musap kusura bakma ama artik sacmaliyorsun. Burak ile baski mi kuruyoruz öyle mi? Biz hic bir zaman baski kuramayiz ne Burak ile ne de Umut ile. Ha Burak oynamis ha Umut oynamis hic bir farki yok.

Teknik ve yetenek acisindan ikisinin arasinda öyle ahim sahim bir fark yok, belki teknik olarak Burak bir iki tik iyi olabilir ama bu cok fark yaratmiyor. Bir adami savunacagim diye kiliktan kiliga girmeye gerek yok.

önde baski derken ne demek istedim ?

Bu ligte söyle : Burak isim yapmis. Otomatikmen Rakip defans peki ileriye cikmiyor. Bunu en iyi Umut oynadiginda görebilirsin. Burak oynarken Rakip nekadar tedirgin ise, Umutta okadar rahatlar

önde baski derken ne demek istedim ?

Bu ligte söyle : Burak isim yapmis. Otomatikmen Rakip defans peki ileriye cikmiyor. Bunu en iyi Umut oynadiginda görebilirsin. Burak oynarken Rakip nekadar tedirgin ise, Umutta okadar rahatlar

ligde defans yapmayi bilen yok. Onu bilmemde avrupada en rahat tutulan herif budur.

Sezon sonuna kalmadan gidersin umarım...
Selçuk ve Umut'u unutma giderken.

ligde defans yapmayi bilen yok. Onu bilmemde avrupada en rahat tutulan herif budur.

avrupa tabiki baska. Avrupada rezil oluyor ki, 3 sezonun 2 sinde rezil oldu . (tamam 3. sezonda 3 gol atmisiz sadece . Orda kollektif olarak rezil olduk). Ama bu ligte agirligi var iste. Baski derken bunu kast etmistim. Yoksa topu tutuyor, indiriyor , sakliyor hayir .

Geri
Üst Alt