Burak yılmazın geldiğinden beri oynamadığı maçlar

2012-2013

galatasaray 3-2 real madrid
galatasaray 2-1 kasımpaşa
galatasaray 2-1 beşiktaş
bursaspor 1-1 galatasaray
galatasaray 3-2 fenerbahçe

2013-2014

galatasaray 1-0 fenerbahçe
juventus 2-2 galatasaray
arsenal 1-2 galatasaray
porto 0-1 galatasaray
real madrid 4-1 galatasaray

2014-2015

galatasaray 2-0 ç.rizespor
eskişehirspor 1-2 galatasaray
galatasaray 4-2 karabükspor
galatasaray 3-1 erciyesspor
galatasaray 2-2 başakşehir
galatasaray 2-2 bursaspor

2015-2016

galatasaray 2-1 gaziantepspor
başakşehir 0-2 galatasaray
astana 2-2 galatasaray

Emirates cup maçlarınıda sayarsak 19 maç toplam.Bu 19 maçın 2 tanesi real madrid,2 tanesi fenerbahçe 1 tanesi juve 1 tanesi arsenal bir tanesi porto bir tanesi de beşiktaş gibi takımlar...

Bu 19 maçta sadece tek mağlubiyet almış takım o da real madrid deplasmanı.Geri kalan maçlarda 13 galibiyet ve 5 beraberlik var.Bu 19 maçta çoğu güçlü rakip olmasına rağmen 38 gol atmış takım.Yani maç başı 2 gol ortalamayla oynuyoruz.Buraksız bu sene asatanaya 2,başakşehire ve gaziantepspora 2 gol attık yani ortalama yine 2 gol bu sene.Yani onsuz gol sorunu da yok takımın hatta çok daha fazla atıyoruz.

Artı bu yukarıdaki maçların hemen hepsinde takım çok iyi oyunlar çıkardı.

Burakla bu takımın iyi futbol oynayamayacağı 100 defa görüldü belki çıplak gözle ama görmeyenler hala yerli sevici medyanın gazına gelenler en azından şu rakamlardan belki birşey görürler.

Muhtesem bir tespit, eline saglik renktas. Bu yazdiklarini forumun ilk sayfasina kapak yapmak lazim bazi garip adamlarin anlamasi icin.

Muhtesem bir tespit, eline saglik renktas. Bu yazdiklarini forumun ilk sayfasina kapak yapmak lazim bazi garip adamlarin anlamasi icin.

Onlara anlatamazsın kardeş.Adamlar gözüyle stadyumda ya da tv başında görüyorlar herşeyi ondan sonra tvyi açıp bizim yerlilere hayran fener medyasını görünce normale dönüyorlar.

Burak'sız 3'te 3 tesadüf mü gerçekten. Futbol adına TV'de saçmalıklar düzen insanlar için söylüyorum.

Burak'sız 3'te 3 tesadüf mü gerçekten. Futbol adına TV'de saçmalıklar düzen insanlar için söylüyorum.

tesadüf. Bana söyle hangisinde iyi oynadık? Trabzon maçı 70'te çıktı ve bir şans golüyle kazandık. Antep maçı çok mu iyiydik? Başakşehir maçı ilk isabetli şutumuz gol oldu.

Ben forvet alınmasın demiyorum sadece şu an en iyisi Burak diyorum. Fener maçına yetişirse ağır ve uyumsuz savunma karşısında koşularıyla etkili olabilir.

tesadüf. Bana söyle hangisinde iyi oynadık? Trabzon maçı 70'te çıktı ve bir şans golüyle kazandık. Antep maçı çok mu iyiydik? Başakşehir maçı ilk isabetli şutumuz gol oldu.

Ben forvet alınmasın demiyorum sadece şu an en iyisi Burak diyorum. Fener maçına yetişirse ağır ve uyumsuz savunma karşısında koşularıyla etkili olabilir.
Burak yokken iyi oynuyoruz demedim zaten. Burak yokken bulduğumuz pozisyonları değerlendirme oranımız Podolski sayesinde daha yüksek. Burak'ın oynadığı her maç Galatasaray'a zarardır. Bu takıma da hiçbir katkısı yoktur. Burak 10-15 gol atacak diye bütün takımın gol ortalamasını düşüremeyiz.

Burak sahada olsaydı şimdi 1001 çeşit gol şansını kaçırıp aldığı 10 topun en az 8i kaybederdi

CRSZiN2WIAE1NG8.png

ovv yea

Ulan bizim takimda en fazla küfür ettigimiz oyuncularin 3 tanesinin Milli takimda en fazla gol atan adamlar olmasi da bayagi ironik olmus :D

Bizim 3 oyuncunun katkisi 8 gol, toplam attigimiz gol 14 :D Bilali de sayarsak 9 gol oluyor bizim oyuncularin skora etkisi.

Adam geldiğinden beri 7 fener maçına çıktı bir penaltı golü dışında golü yok.

Geldiğinden beri 5 beşiktaş derbisin çıktı sadece 1 gol attı.

Toplam 12 derbi ve penaltı dışı 1 gol.Oyun içi katkısı zaten sıfır.Ve hala bu adama her derbi,her büyük maç öncesi nasıl güveniyorsunuz akıl alır gibi değil..

Adam geldiğinden beri 7 fener maçına çıktı bir penaltı golü dışında golü yok.

Geldiğinden beri 5 beşiktaş derbisin çıktı sadece 1 gol attı.

Toplam 12 derbi ve penaltı dışı 1 gol.Oyun içi katkısı zaten sıfır.Ve hala bu adama her derbi,her büyük maç öncesi nasıl güveniyorsunuz akıl alır gibi değil..
Güzel söyledin. Bir de bu adam sırf golleri üzerinden savunuluyor. Al işte derbi performansı buna ne kulp uydurulacak merak ediyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Selcuk gol atinca az daha aglayacakti lan, tarihe nasil selcuk gecer diye 2 gundur uyuyamiyordur

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semih inter , burak west ham , hamit sözleşme uzatmak yok , olcan kendine takım ara tabi tabi bizde yedik ulan sallıyosunuz bari azıcık tutarlı olsun 5 yaşında çocuk inanmaz.

Geri
Üst Alt