Selçuk nerden çıktı? Burak başlığı burası...Demekki Selçuk kötüymüş o zaman.

Burak'ın da ıslıklandığı anlar oldu.13-14 sezonunda özellikle.

Hatta bir hazırlık maçında küfür etti diye taraftara saldırmıştı.

Heirifin yokluğunda hem biz hem milli takım ihya oldu. Söylenecek söz kalmadı bence.
1 oyuncumuzun sakatlanmasini istemem de Burak yokken harbiden iyi oynuyorduk. Sezon arasi gelen teklifleri degerlendirip Burak yerine golcü alsak takim daha da iyi olacagini düşünüyorum. Ex Akhisarli Oumar Niasse bile Buraktan daha fazla katki saglar.

Umut gibi bir hıyar varken Burak her zaman 11 başlamalı.Hafif sakatlıgı olsa bile.O bombos pozizyonda golu nasıl atamıyor umut gerçekten kanım çekildi.

Hem Burak Hem Umut Akhisar , Trabzon seviyesinde adamlar. Ötesi değil.

Hem Burak Hem Umut Akhisar , Trabzon seviyesinde adamlar. Ötesi değil.

vallahi Burak 10 dk icinde bile cok iyi isler yapti, ki birtanesi sacma sapan geri cekildi (kendi sahamizda offsayt varmis , ilk defa duydum )

gelecek 3 ayi Keyifle izleyin. Burak sakatliklardan sonra daima iyi oynar. Cünkü götü yere cakiliyor, ve yeri icin savasiyor. Umut yerine Adebayor olsa, damia iyi oynayacakta alan yok

derbide kesinlikle oynamalı benim umutu görücek sabrım kalmadı

vallahi Burak 10 dk icinde bile cok iyi isler yapti, ki birtanesi sacma sapan geri cekildi (kendi sahamizda offsayt varmis , ilk defa duydum )
Bu taraftara o kadar dip noktalar izletiliyor ki senede 10 trilyon alan adam bi tane topu indirip pas verince senin gibi yorum atacak duruma düşüyoruz. Ikiside bu takımın forveti olamaz.

Burak ne kadar ıyı oynarsa oynasın futbol fakirleri görmez boşverin umarım bu takım ıcın gol atmazsın

gelecek 3 ayi Keyifle izleyin. Burak sakatliklardan sonra daima iyi oynar. Cünkü götü yere cakiliyor, ve yeri icin savasiyor. Umut yerine Adebayor olsa, damia iyi oynayacakta alan yok

Buraksız hem Milli Takım'ın hem de bizim çıkış yakalamamız ve oyunun da ilerlemesi tesadüf olamaz. Üstelik Umut gibi bir kabusa rağmen.

Umut berbat mı evet berbat. Ama Umut'un takım üzerindeki etkisi az olduğundan daha az pas alıyor, pres yapıyor vs. Ama Burak denen zevat her topu kendine istediği, Selçuk'un da sürekli kankasına oynaması, ofsayttan çıkmaması gibi sebeplerle takımın bütün gardını düşürüyor.

Millet taş gibi forvetler ile oynuyor. Bizde taş gibi oynayan adamlar var. Sneijder Carole Chedjou Hakan Podolski. Bunların yanına bunların seviyesinde adam koysan bugün liderlik hesabı yaparsın.

Selçuk Burak Umut bunlar hiçbir zaman bu seviyelerin adamı olamadı.

Bu jenerasyonun en başarılı cl macerasında Melo, Drogba oyuna damgasını vuruyordu.

Bir orta saha bir forvet ne yapar bunu bilerek izleyin artık şu adamları. Aç diger takimlari izle. Astana miyız biz bu kadar mahkum oluyoruz ? Astana bile hapsetti bizi. Neden ? Kalite eksikliğinden...

Hiçbir halt yiyemeyen heriflerden sikilmadiniz mı artık ?

Buraksız hem Milli Takım'ın hem de bizim çıkış yakalamamız ve oyunun da ilerlemesi tesadüf olamaz. Üstelik Umut gibi bir kabusa rağmen.

Umut berbat mı evet berbat. Ama Umut'un takım üzerindeki etkisi az olduğundan daha az pas alıyor, pres yapıyor vs. Ama Burak denen zevat her topu kendine istediği, Selçuk'un da sürekli kankasına oynaması, ofsayttan çıkmaması gibi sebeplerle takımın bütün gardını düşürüyor.

o ego problemi maalesef var. O nu bende cok elestiriyorum kabul. Habire Topu istemesi beni de sinir ediyor, ama Selcukta kusura bakma 30 yasinda esek kadar adam. Üstelik te Kaptan. Bi zahmet kendi düsündügünü yapsin

Geri
Üst Alt