sende forwetim diye geciniyon ya bu dunya batsın !! Seni halı sahadaki maca bile almazlar !

Madem hocanın gidişine çok ağladın keşke yanında gitseydin.

%C3%A7%C3%B6p%C3%A7%C3%BCler-kral%C4%B1.jpg

allah seni bildigi gibi yapsin, birde tripler atiyordu gündeme forvet gelince, görende takir takir gol atiyorduda forvete ne gerek var biz neciyiz burda dedirtiyordu.

Artik sana diyecek söz bulamıyorum.Geldiğinden beri senin yüzünden kaybettiğimiz puanların haddi hesabi yok.Seni satmayan hainler utansın.

Sen forvetsen ben dünya lideriyim anasını satayım. Sahtekar herif 4 milyon euro para alıyor ama sahada iyi yaptığı tek şey yok!

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

bunun gibi çapsızlar ne zaman düsecek yakamızdan ?

bir seviye olmalı artık. kaleden-santrafora bütün mevkiler icin. seviyenin altında kalanlar bu takımda olmamalı.

aile kulübümü burası kardesim. ne imis burak bizim evladımız, ii cocuk, yollarsak ağlar sızlar, ya kalsın yaa..

bu mantıklar yüzünden yıllarımız maf oldu.

Küfür etsen ettiğin küfre değmez öyle biri :red: Şunun yerine gerçek anlamda iyi bir santraforumuz olsa şu an liderdik veya lider ile aynı puandaydık veya en kötü liderin 1 puan gerisindeydik... Takımın daha birçok eksiği var lakin herşeye rağmen adam akıllı bir santraforumuz dahi olsa çok şey farkederdi.

Top süremez,pres yapamaz,adam gecemez,ama lafa gelince kral,golcü vs. vs...Sicayim senin gibi krala da,senin kralligina da.
Sen ne halta yararsin lan?

İlk yarıda karşı karşıya kaçırdığı golü gördüm rezalet bile diyemiyorum.

Bu herif Sneijdere sövdü. taraftara sövdü. Oynayamadigi futbollada sülalemize sövüyor. Senin cibiliyetini seviyim canim.

Geri
Üst Alt