burak geri dön bu takımı sen toparlarsın ancak :(

Mağlubiyete rağmen bu herifi sahada görmemek beni sevindirdi.

Gs tarihinin gelmiş gecmis en iyi golcüsünün bugun macta olmayışı cok zorladı bizi

neymis Buraksiz ÖNE GIDEMIYORUZ. Herif beni nekadar sinir etsede bu kacinilmaz bir gercektir. Bircok macta bu belli oldu . Hem anadoluda, hem milli takimda bi kac kez (hollanda ilk mac, izlanda ilk mac)

bu adamda bi aura var iste. Herif rakibin defansini döve döve geri yolluyor . Ama hayir kazma diye herkesin aklindan o cikmis.

Bu demek degildir ki yeni bi forvet lazim degil. Kacinilmaz ama kanatlara birtane adam gibi dikine giden lazim

neymis Buraksiz ÖNE GIDEMIYORUZ. Herif beni nekadar sinir etsede bu kacinilmaz bir gercektir. Bircok macta bu belli oldu . Hem anadoluda, hem milli takimda bi kac kez (hollanda ilk mac, izlanda ilk mac)

bu adamda bi aura var iste. Herif rakibin defansini döve döve geri yolluyor . Ama hayir kazma diye herkesin aklindan o cikmis.

Bu demek degildir ki yeni bi forvet lazim degil. Kacinilmaz ama kanatlara birtane adam gibi dikine giden lazim

Benfica maçında Burak varken çok ileri gittik sanki.3-4 gün önce gitsin diyordun şimdi ne oldu?

Benfica maçında Burak varken çok ileri gittik sanki.3-4 gün önce gitsin diyordun şimdi ne oldu?

herif hem sinir ediyor hemde seviyorum napak bi saga bi sola gidiyoz :D. Vallahi bugünden daha cok gittik .

Bu takima

bi orta saha
bi sag bek
bi sag kanat
bi forvet

SART

bundan ziyade
bi sag bek backup
bi sol bek backup
bide kanat backup lazim

takimin icine etmisler resmen

Gözüm bunu hic aramadi mac boyunca.

Defol git.

Musap hep bu ani bekliyormuş. Şunu bile söyledi.:(

Buraya iyi şeyler yazın burayı okuyor arkadaşlar kötü şeyler yazarsanız morali bozuluyor ve rakibine faul yapıyor

Form, Moral ve Kondisyon olarak yerlerde bir de başı bozukluk eklenince her hareketi faul, her atılan top ofsayt.

iste bende bunu diyorum. Form ve kondisyonu adam gibi ikinci bi forvetle düzeltebilirsin anca.

Moralini de herif bi zahmet kendisi düzeltir artik. Banka kontosuna baksin, esine cocuguna baksin aniden tavan yapar. Attigi gollerle galibiyetlerlede motivasyon morali herseyi tavan yapar.

iste bende bunu diyorum. Form ve kondisyonu adam gibi ikinci bi forvetle düzeltebilirsin anca.

Moralini de herif bi zahmet kendisi düzeltir artik. Banka kontosuna baksin, esine cocuguna baksin aniden tavan yapar. Attigi gollerle galibiyetlerlede motivasyon morali herseyi tavan yapar.

Bu herifi devre arasi sattin sattin. Satmadin elinde patladi 4 sene daha sende. Bunun işinin Moralle ilgisi yok. Bu herif yeteneksiz bir looser. ONCa para al. Morali düzgün degilmiş diyelim. Vay anasini ya. Ulan millet rahat valla

Geri
Üst Alt