Bu herifi devre arasi sattin sattin. Satmadin elinde patladi 4 sene daha sende. Bunun işinin Moralle ilgisi yok. Bu herif yeteneksiz bir looser. ONCa para al. Morali düzgün degilmiş diyelim. Vay anasini ya. Ulan millet rahat valla

yazmayın böyle seyler okuyup moralı bozuluyor sonra ofsayta düşünce kızıyorsunuz

Top tutamamasi, ve teknik olarak yetersizligi bir yana. Topsuz alanda, effektif kosu konusunda bukadar eksiklik yasayan bir takimda, cok gereksiz üzerine gidiliyor. Kimse bu adamin, 33 yasina kadar o dev sözlesmesini tamamlamasini istemiyor, ama sen ileride bos alan kosusu yapamadigin sürece, topu nasil cikaracaksin ileriye ?
Burak defans yapmayi ne kadar sevmese de, topsuz alan kosularinda da okadar azimli.

Galatasaray´da forvet oyuncusu ileride top felan tutamaz. Forvete top geliyor, takim arkadaslari ortalama 8-9 m² adamdan uzak. Senin teknigin olsa ne olur, Drogba top tutmakta zorlandi bizde, bunu bu durumda Podolski yapamiyor, Burak nasil yapsin...

Hücum sablonu yok, ileride hareket yok. Sen böyle top oynayamassin ki. bu scapegoat ara ara nereye kadar.

Bu sorun nedense hem hücumda, hemde savunmada var, özellik ile daha fizik olarak güclü olan CL´de, daha da belirginlesiyor. Sen takim olarak ne ileride, ne defansta rebound alamiyorsun. Dönen her top rakipte. Takim boyu cok uzun, ve ne geride kurabiliyoruz baskiyi, ne de ileride.

Forvet´e destek olabilecek adam olmayinca, cok rahat cikar tabiki savunma hava topuna. Cok rahat savunur. Sen oraya baski kurarsan, rakibi iki üc adim düsünmeye zorlarsin, havaya cikarken. Sonra orada kaparsin ikinci toplari, savunma topu rahat cikaramayinca.

Baslarim topsuz alan kosularina.Bu takimda Hakan Sukur,Drogba,Baros,Necati,Umit Karan,Jardel,Nonda,Arif vs. oynadi.Hepsi de bundan iyiydi.Elestirmeyip de ne yapacagiz?

ulan herşeyi geçtim maca gelmemek ne demek ya gel tribünden izle zaten hoca yok ne diyim

Baslarim topsuz alan kosularina.Bu takimda Hakan Sukur,Drogba,Baros,Necati,Umit Karan,Jardel,Nonda,Arif vs. oynadi.Hepsi de bundan iyiydi.Elestirmeyip de ne yapacagiz?

Taraftar elestirmenin ne oldugunu anlamasi lazim önce... Bir oyuncuya yüklenip, onu günah kecisi ilan etmek, elestirmek degildir. Ozaman Hitler´de "Mein Kampf" kitabinda elestiriyordu yahudiler.

Elestiri durumu dogru bir sekilde analiz edip, dogru yorumlarda bulunmaktir. Burak´dan dolayi kaynaklanmayan sikintilari, Burak´in üzerine yikmak, yanlis konsequenzleri cekmektir. Istiyorsan, sonlara dogru bir Drogba ile ilgili yapilan yorumlara bir göz at. Tank gibi adam, ileride top tutamadi.

Ibrahimovic bu takimda forvet oynasa, tekme tokat dalardi birine...

Taraftar elestirmenin ne oldugunu anlamasi lazim önce... Bir oyuncuya yüklenip, onu günah kecisi ilan etmek, elestirmek degildir. Ozaman Hitler´de "Mein Kampf" kitabinda elestiriyordu yahudiler.

Elestiri durumu dogru bir sekilde analiz edip, dogru yorumlarda bulunmaktir. Burak´dan dolayi kaynaklanmayan sikintilari, Burak´in üzerine yikmak, yanlis konsequenzleri cekmektir. Istiyorsan, sonlara dogru bir Drogba ile ilgili yapilan yorumlara bir göz at. Tank gibi adam, ileride top tutamadi.

Ibrahimovic bu takimda forvet oynasa, tekme tokat dalardi birine...

Drogba 13-14'un 2.yarisindan itibaren yatisa gecti gondererek dogru yaptik.

Burak'tan kaynaklanmayan sıkintilari da ona yukledigimiz yok.Ofsayta dusuyor,hava topuna cikmaya tenezzul bile etmiyor,top suremiyor,duvar olamiyor,hucum faul yapiyor ve en iyi yaptigi soylenen sey olan golu de atamiyor bu siralar.

Ama iyi araya kaciyormus.Bize forvet lazim külot degil.

Burak'tan kaynaklanmayan sıkintilari da ona yukledigimiz yok.Ofsayta dusuyor,hava topuna cikmaya tenezzul bile etmiyor,top suremiyor,duvar olamiyor,hucum faul yapiyor ve en iyi yaptigi soylenen sey olan golu de atamiyor bu siralar.

Ne yatmasi yahu, Drogba´nin karakterinde yatma mi olur. Adam zevkine oynuyor zaten, sen forvetlerinde eziyet eden bir düzende oynadigin sürece, gelecek forvetleri de bezdirirsin. Sen ileride takim olarak hareket halinde olmak zorundasin, futbolda en önemli konulardan bir tanesidir bu hücum anlaminda.
Yasin bugün top sürüyor ileriye dogru, galiba dakika 70 civari, ileriye bir oyuncu bile depar atmiyor. Herkes ayagina top bekliyor. Böyle futbol olmaz. Hali saha maci degil ki bu...

Ulan gece gece iyi geldi:asd22:

Adem polemik çıkarıb duruyon bir burak kalmıştı savunmadığın

Bir Sabri kaldı savunmadığın Adem.

Ya da Umut.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bazen yeni yuzler gerekir. 3 senedir takimimizda zat-i sahaneleri. Burak'in kendini ispat etmesi icin bir mac yetmez, ama ona kufur etmemiz icin bir mac icinde bir hareketi yetiyor. Bu yuzden yuzunu eskitmedigi bir yere gitmeli ve bize de taze, kaliteli, sabir gosterilmeyi hakeden bir santrafor gelmelidir.

Taraftar elestirinin ne oldugunu bilmedigi icin, benim savunma yaptigimi düsünüyor. Benim elestirim, taraftarin futbol anlayisi, ve bashing kültürüdür. Bir oyuncu formdaykende, formsuzdaykende, dogru degerlendirme yapmak önemlidir.
Ben ne Burak Yilmaz´in Lewa´dan iyi oldugunu iddia ettim, nede Galatasaray´in organizasyon, ve hareketliligi 0 olan futbolunda, Burak Yilmaz´i kurbanlik koyun ilan edecek futbol anlayisindayim.

Son düzenleme:
Taraftar elestirinin ne oldugunu bilmedigi icin, benim savunma yaptigimi düsünüyor. Benim elestirim, taraftarin futbol anlayisi, ve bashing kültürüdür. Bir oyuncu formdaykende, formsuzdaykende, dogru degerlendirme yapmak önemlidir.
Ben ne Burak Yilmaz´in Lewa´dan iyi oldugunu iddia ettim, nede Galatasaray´in organizasyon, ve hareketliligi 0 olan futbolunda, Burak Yilmaz´i kurbanlik koyun ilan edecek futbol anlayisindayim.

Burak kapasiteleri sinirli bir adam. Bunu kabul edelim. Takim iyiyken zaten hic kimse siritmiyor ki. Ayrica Burak'in saha disi kompleksleri, forvet alinmasina icerlemesi felan ayri facialar. Bunlari goz onunde bulundurmak lazim. Ama genel manada senin dusunce sistemine katiliyorum. Keske herkes boyle mantikli olsa.

Burak kapasiteleri sinirli bir adam. Bunu kabul edelim. Takim iyiyken zaten hic kimse siritmiyor ki. Ayrica Burak'in saha disi kompleksleri, forvet alinmasina icerlemesi felan ayri facialar. Bunlari goz onunde bulundurmak lazim. Ama genel manada senin dusunce sistemine katiliyorum. Keske herkes boyle mantikli olsa.

Bunu inkar etmiyor zaten kimse, ama bir oyuncu iyiken, de eksiklerini, kötüyken de pozitif yönlerini unutmamak lazim. Ve Burak Yilmaz´in böyle kapris yapabilmesi, onun degil, bu kulübün yöneticilerinin bir ayibidir. Hic bir banko oyuncu sevmez, kendi pozisyonuna iyi bir oyuncun alinmasini, bu gayet normaldir, ama bir kulüp tek oyuncun kaprisine bagli olmamasi lazim. Burak eger kaprisleri ile, Galatasaray gibi kulübü esir ediyorsa, sapkayi önüne koyup, tebrik etmek lazim.

Burak Yilmaz´a o 5 senelik sözlesmesini sikistirmak facia bir hataydi, ama buna ragmen, eger sorun cikarir ise, kadro disi birakmayi bilmen lazim.

Bunu inkar etmiyor zaten kimse, ama bir oyuncu iyiken, de eksiklerini, kötüyken de pozitif yönlerini unutmamak lazim. Ve Burak Yilmaz´in böyle kapris yapabilmesi, onun degil, bu kulübün yöneticilerinin bir ayibidir. Hic bir banko oyuncu sevmez, kendi pozisyonuna iyi bir oyuncun alinmasini, bu gayet normaldir, ama bir kulüp tek oyuncun kaprisine bagli olmamasi lazim. Burak eger kaprisleri ile, Galatasaray gibi kulübü esir ediyorsa, sapkayi önüne koyup, tebrik etmek lazim.

Burak Yilmaz´a o 5 senelik sözlesmesini sikistirmak facia bir hataydi, ama buna ragmen, eger sorun cikarir ise, kadro disi birakmayi bilmen lazim.
Ben bizim kulupte Melo-Riera kavgasindan baska kadro disi olayi hatirlamiyorum, var mi?

Geri
Üst Alt