Burak'ı geldiği günden beri sevemedim o ayrı konu ama takım o kadar kötü ki artık bireysel bazda eleştiri yapmak Anlamsız geliyor.

Bu arada Süha nerede. Adam efsane oldu Burak konusunda. Tüm forum ile tartışıyordu bu adamın ne kadar kötü olduğunu.

Helal olsun vallah, saygıyla analım kendisini.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Forumda ben ve Süha hariç bir elin parmağı kişi bu adamı ilk geldiği günden beri hep eleştirdik. Bir ara bu konuya yazma cezası bile aldım. Yeni Burak konusu açılınca otomatikman cezam gitti :asd:

Burak'ın geleceğini 1 sene öncesinden söyleyip eleştirmeye başladığım için geçelim bu Burak'ı istemiyorduk vs vs laflarını.

Statta da düzenli olarak söven bir kaç kişiyden biriydim.

Burak ve Umut paket yapip göndermemiz gerekiyor....ADAM AKILLI 2 TANE FORVET ALMAK SART OLDU ARTIK ! BUNU ANLAYIN KOCA GALATASARAY'IN FORVETLERI BUNLARSA VAY HALLIMIZE

mac giderse en büyük sorumlusu bu kazmadir
antalya macini da ayni sekilde pic etmisti
mac 2-0 olacakken pasa oyunu dengeledi ve golü buldu

Gole sevindim doğal olarak ama, inşallah gidersin inşallah. Ben içten pazarlıklı adam istemiyorum abi. Samimiyetsizsin, karaktersizsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Denizli'ye koşarak Hamza'yı istemediğini net belli etti.Hamza" aha gör yıldız"ını

Gol atinca yine hoca'ya mi kostu? Eh bunu hep yapiyor, sonra 2 ay sonra bebek gibi nazlaniyor, atarlaniyor. Normal hali.

Kapaklari takti yorumlari alalim.

Ya onu bırak hoca ısrarla gelme, Poldi'ye koş dedi. İnatla hocaya koştu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

gol attın değıl mi ? şimdi o golü sana yazacaklar değil mi pislik herif ...
değil bir gol 50 gol de atsan kazmasın ulan ...beyin nakli bekleyen umutsuz vakasın..
pis çakma kral ...

İyi oynuyor bugün. Pres mres yapıyor. Bitane boktan Top kontrolü, öbürü vurdu gk iyi tuttu.

Defansıf anlamda sağ beke gidip o şerefsiz 1.8den daha iyi işler yaptı

puan kaybinin ilk sorumlusu bu kisidir
farka gidecek maci dengeledi

Allahın belası herif yine senin yüzünden puan kaybettik.Sana futbolcu lisansı veren zihniyetin...Bu kaçıncı lan senin yüzünden dünya kadar puan kaybettik.

Sneijderin defans arkası pasında topu kontrol edecem diye kaleciye doğru dokundu resmen herif. Senin gibi futbolcunun allah belasını versin

Geri
Üst Alt