En kısa zamanda tez zamanda İNŞALLAH Defolup gidersin.. gol attığın bir günde yazıyorum ki daha anlamlı olsun..

Neden gittiğin hemen hemen bütün stadlarda küfür yiyorsun biliyor musun ? senin işine meslektaşlarına hakemlere taraftara saygın yok..

Sen hiçbir zaman sevilmeyecek tiplerdensin..

Bencilsin olum sen bencil.. Şu ofsattıda öğren artık olum bıktırdın artık

kazmaligi vardi bugün ama baya bi cabaladi mücadele etti. Kazmaligini kosarak,basarak,isirarak kapatti .

images

Topu kontrol edişi ve gol vuruşu birinci sınıf golcü işiydi, aksini iddia eden varmı tostlar?

Burak Halı sahadaki topçular gibi kendi gol atmazsa sevinmiyo pas pek vermez yeteneksizdir ama çalım atmaya çalışır çok kaçırır ama bir tane atsın dünyaları yıkar triplere girer

Topu kontrol edişi ve gol vuruşu birinci sınıf golcü işiydi, aksini iddia eden varmı tostlar?
Evet ben .
O golü bile yanlışlıkla attığını iddaa ediyorum.
Bilinçsiz bir şekilde her pozisyonda vuruyor.

Bunuda en iyi anlatan 2.golde kaleye vuracam diye topu sert şekilde taç çizgisine vurması ve yasine çarpıp gol olması .

Bakın kesinlikle tesadüf değil bu yeteneksiz, bencil,aç gözlü adam geldiği günden beri takım hiç bir maçta güzel ve ışık saçan top oynamadı.

Lanet gelsin yönetime.
Sıra sizde ÇAPSIZLAR!

Bide gitsin diyen futbol fakirleri var

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu başlıga 5 kez kral burak yılmaz bu takımın en iyi topcusudur yazana imZalı forma verecekmiş burk

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt