Bu mal yüzünden Umut'u bile savundum çünkü Umut oyun içinde bu kadar zarar vermiyor.Önce yabancı sınırının sonra Pandev ve Umut'un arkasına sakladınız ama değişen yok.

O kafa vurusunu dünyada becerebilecek 2 tane forvet var.

Biri bu kazma, digeri de Umut kazmasi.

Eskiden çabalardı en azından oda kalmamış

Sanki 35 yaşında futbola doymuş emekliliğini bekliyor

e$$ek, aptal, beyinsiz ve öküz, sözde bana pres yapiyor, öküz gibi daliyor, tehlikeli yerden freekick veriyor, her macda, insan böyle bir dü$ünür, top sürme , ofsayti konu$muyorum bile..daha üc sene kontrati var ha, yandik biz

Gittiği gün taraftarın bayramı demektir.Yeteneksiz vasıfsız hiç bir halta yaramayan forvet bozuntusu başka birşey degil.Birde kral diye tepemize çıkardık.

Ulan bu adama ilk geldiği günlerde destek çıkıpta şimdilerde sövenlerin aklına edeyim sizin gibiler yüzünden başımıza musallat oldu bu insan bozuntusu.

Ulan bu adama ilk geldiği günlerde destek çıkıpta şimdilerde sövenlerin aklına edeyim sizin gibiler yüzünden başımıza musallat oldu bu insan bozuntusu.

Aynen bunu götü boklu ligde gol kralı oldu diye övenler yüzünden şimdi çilesini çekiyoruz.

arenada bir kişi bile ıslaklamıyor bu herifi paramı yediriyor nedir takımı aleni satan herif zannedersin şike yapıyor ama 1 kişiden bile tepki yok

Beş para etmez rezil

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

Ömrü hayatımda izlediğim herhangi bir maçta, 90 dakika boyunca takımına bu kadar zarar veren bir oyuncu görmedim.

beceriksizlik güçsüzlük vs neyse artık hepsini kenara koy ama bukadar gamsızlık nedir be

sahada ismini duymadigimiz anlarda daha faydali oluyor kendisi

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

kelimeler kifayetsiz. tarif edebilecek söz lügatta yok

Geri
Üst Alt